Στη Μέση Ανατολή επεκτείνεται η Ebury, ανοίγοντας γραφείο στο Ντουμπάι

Το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της στη Μέση Ανατολή, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες ευρωπαϊκές fintech εταιρείες στον κλάδο των διεθνών συναλλαγών.

Η Ebury ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2017 διαθέτει γραφείο και στην Αθήνα.

Το γραφείο στο Ντουμπάι θα διευθύνει ο Country Manager Paul Hayward, στέλεχος της Ebury με σημαντική εμπειρία στις οικονομικές σχέσεις και συνθήκες στα ΗΑΕ.

Το πρώτο γραφείο της Ebury στη Μέση Ανατολή θα καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των μεσαίων επιχειρήσεων για διεθνείς πληρωμές σε συνάλλαγμα, συναλλαγματική διαχείριση κινδύνου και οικονομικές λύσεις στον εισαγωγικό τομέα. Το γραφείο στεγάζεται στην καρδιά του Dubai International Financial Center (DIFC), κεντρικού οικονομικού κόμβου της Μέσης Ανατολής, όπου δραστηριοποιούνται οι σημαντικότεροι παράγοντες του τομέα των οικονομικών υπηρεσιών.

Ο Juan Lobato, CEO και συνιδρυτής της Ebury, δήλωσε με το νέο γραφείο της εταιρείας: «Το Ντουμπάι είναι το πρώτο μας γραφείο στην περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι διότι κάποια από τα πιο δυνατά μας στελέχη φτιάχνουν ένα hub για την ευρύτερη περιοχή. Βλέπουμε το Ντουμπάι ως την φυσική “γέφυρα” με την Ινδία και ως φυσική επέκταση για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις».

Ο επικεφαλής του γραφείου στα ΗΑΕ, Paul Hayward, δήλωσε από τη μεριά του: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος να διευθύνω τις υπηρεσίες της Ebury στα ΗΑΕ. Το Ντουμπάι είναι ένα μέρος που γεννά απεριόριστες προκλήσεις. Για την Ebury, σημαίνει την ευκαιρία να παρέχει τα πιο υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες σε μια εκλεκτή πελατειακή βάση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ