H Huawei ετοιμάζει το πρώτο smartphone με 512GB αποθηκευτικό χώρο!

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο site του Κινεζικού υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, η Huawei είναι κοντά στην κυκλοφορία ενός τηλεφώνου με 6GB μνήμη και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα δεν έχει γνωστό για ποια συσκευή πρόκειται, αλλά όπως βλέπετε στο μεταφρασμένο site του υπουργείου, η κωδιkή ονομασία της συσκευής είναι “NEO-ALOO“. 

To συγκεκριμένο site είναι πάντα μια καλή πηγή πληροφόρησης για επερχόμενες κυκλοφορίες, όμως αυτό δε σημαίνει πως όσα κινητά έχουν εμφανιστεί εκεί, τελικά κυκλοφόρησαν στην αγορά. Αν το νέο αυτό τηλέφωνο τελικά κυκλοφορήσει στην αγορά, θα είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο με χωρητικότητα μισό ΤΒ. 

huawei tenaa 5g

Ο τύπος της μνήμης που χρησιμοποιείται, είναι επίσης ένα καλό στοιχεία, αφού η Huawei δεν παράγει τις δικές της μνήμες. Η Samsung έχει επίσης ξεκινήσει δοκιμές για τηλέφωνα με χωρητικότητες 512 GB, οπότε θα μπορούσε να είναι ένας από τους προμηθευτές της Huawei, όμως είναι λίγο δύσκολο να πιστέψουμε πως θα παραχωρούσε μια τέτοια πρωτιά και μάλιστα σε ένα τόσο μεγάλο ανταγωνιστή της. 

Την επόμενη εβδομάδα η Huawei θα παρουσιάσει στο Παρίσι τα P20, P20 lite και P20 pro (και το emea.gr θα είναι εκεί!), όμως καμία αναφορά από πουθενά δεν έχει καν υπονοήσει πως θα μπορούσε έστω το pro να έχει τέτοια χωρητικότητα.

Σίγουρα αυτή η μνήμη προορίζεται για κάποια μελλοντική κυκλοφορία, ίσως το φημολογούμενο Mate 20 ή το Mate 20 Porsche Edition;

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ