Attica Bank: Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου με στόχο την ανανέωση

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με στόχο την ανανέωση του στελεχιακού της δυναμικού ανακοίνωσε η Attica Bank το οποίο συνδέεται με την αναδιοργάνωση της τράπεζα και της προσαρμογής της στα νέα δεδομένα της τραπεζικής αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του EMEAgr στόχος της τράπεζας είναι στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, που θα είναι σε ισχύ έως και τα μέσα Απριλίου, να συμμετάσχει περίπου το 20% των εργαζομένων. Ειδικότερα, η Attica Bank επιθυμεί στο πρόγραμμα να λάβουν μέρος περίπου 180 εργαζόμενοι.

Οι όροι της εθελουσίας εξόδου

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει το σύνολο του προσωπικού της Attica Bank που απασχολείται στην τράπεζα τα τελευταία τουλάχιστον τρία έτη, ενώ για τον υπολογισμό της αποζημίωσης της εθελουσίας εξόδου τα κριτήρια είναι η ηλικία και τα έτη υπηρεσίας του εργαζόμενου στην τράπεζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους έως 45 ετών να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε μακροχρόνια άδεια δύο ετών, με επιλογή στο τέλος της περιόδου είτε να επιστρέψουν στην Τράπεζα είτε να αποχωρήσουν.

Επισημαίνεται, τέλος, πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες παροχές που αφορούν σε νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ