Έτσι θα επενδύσουν τα Funds του EquiFund!

Μπορεί αρχικά να μην υπήρχε κάποια αναφορά από το European Investment Fund (EIF) σχετικά με την γεωγραφική διασπορά των επενδύσεων, από την πλευρά των Funds του EquiFund, ωστόσο τα τελικά κείμενα που υπέγραψαν τα δύο μέρη περιλαμβάνουν αναλυτικά τις περιοχές εκείνες που θα διοχετευθούν οι επενδύσεις των Funds.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργείται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια ή κατάγονται από κάποια πόλη της επαρχίας και ζουν σε κάποιο αστικό κέντρο να κάνουν το όνειρο τους πράξη, στην πόλη τους ή στην περιφέρεια τους, καθώς – ενδεικτικά θα αναφέρουμε – στην Αττική, συνολικά, θα πρέπει να κατευθυνθούν κάτι λιγότερο από το 50% των συνολικών επενδύσεων των Funds του EquiFund.

Τα «μυστικά» των Funds του Equifund!

Αναλυτικότερα οι κανόνες που καλούνται να ακολουθήσουν τα Funds του EquiFund αναφορικά με την γεωγραφική διασπορά των επενδύσεων που θα πραγματοποιήσουν είναι οι εξής:

 Ποσοστό 50% των διαθέσιμων κεφαλαίων ενός Fund θα επενδύεται, όπως αναφέρει κατά αποκλειστικότητα το STARTUPPERgr, σε όσους βρίσκονται στις περιφέρειες Αττικής και Νότιου Αιγαίου.
– Ποσοστό μεταξύ 10% και 20% των κεφαλαίων των Funds θα επενδύονται σε όσους βρίσκονται στις περιφέρειες της Κρήτης, της κεντρικής Ελλάδας, των Ιονίων Νήσων, του Βόρειου Αιγαίου, της Πελοποννήσου και της Δυτικής Μακεδονίας.
 Ποσοστό 35% (όχι λιγότερο) των κεφαλαίων ενός Fund θα επενδυθεί βρίσκονται στις περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Ελλάδας.

Πηγή: Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ