Η νέα σειρά premium τηλεοράσεων της LG

Η νέα σειρά τηλεοράσεων της για το 2018 περιλαμβάνει νέα και καινοτόμα OLED και SUPER UHD μοντέλα. Οι νέες τηλεοράσεις είναι εξοπλισμένες με την αποκλειστική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης ThinQ και τον προηγμένο επεξεργαστή α (Alpha), έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει υψηλό ρυθμό καρέ (high frame rate – HFR) για την παραγωγή ομαλότερων και καθαρότερων εικόνων κίνησης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο . Έτσι οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη απόδοση εικόνας, πιο ακριβή χρώματα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, καθώς και το απόλυτο μαύρο χρώμα.   

SIGNATURE_W8Οι σειράς W8, G8, E8 και C8 OLED TV τηλεοράσεις διαθέτουν ήχο Dolby Atmos, τεχνολογία Nano Cell και τον οπίσθιο φωτισμό FALD (Full-Array Local Dimming),  και προσφέρουν προηγμένη ποιότητα εικόνας LCD με βαθύτερο μαύρο χρώμα καλύτερες λεπτομέρειες σκιάς και ακριβή χρώματα από τις πιο ευρείες γωνίες προβολής.

Οι τηλεοράσεις OLED και SUPER UHD της LG για το 2018 διαθέτουν Cinema HDR, το οποίο υπόσχεται μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι, ενώ όλα τα μοντέλα διαθέτουν υποστήριξη για Advanced HDR από την Technicolor, διατηρώντας την ‘κληρονομιά’ για υποστήριξη των περισσότερων HDR formats, από το Dolby Vision μέχρι το HDR10 και HLG (Hybrid Log-Gamma). Οι τηλεοράσεις OLED και SUPER UHD της LG επεξεργάζονται δυναμικά τις HDR εικόνες ανά καρέ χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο της LG, Enhanced Dynamic Tone mapping.

SUPER_UHD_SK95_AIΜε τη νέα τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, οι θεατές των LG συσκευών μπορούν να μιλήσουν απευθείας στο τηλεχειριστήριο για να απολαύσουν όλα τα χρήσιμα και εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά της προηγμένης τεχνολογίας φωνητικού υποστηρικτή. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (NLP) ώστε να παρέχει έξυπνο έλεγχο με ενεργοποίηση φωνητικών εντολών και συνδεσιμότητα με βάση την αποκλειστική deep learning πλατφόρμα Deep ThinQ της LG. Οι τηλεοράσεις ThinQ με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης της LG υποστηρίζουν υπηρεσίες βασισμένες στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος (EPG) για την παροχή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο και εύρεση καναλιών που προσφέρουν το επιθυμητό περιεχόμενο. Οι θεατές μπορούν να πουν «Αναζήτηση του soundtrack αυτής της ταινίας» ή «Κλείσε την τηλεόραση όταν το πρόγραμμα τελειώσει» χωρίς να επαναλάβει τον τίτλο του προγράμματος ή να πει συγκεκριμένη ώρα.

Το LG ThinQ μια βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία στην νέα σειρά «έξυπνων» τηλεοράσεων της εταιρείας. Λειτουργώντας ως έξυπνοι οικιακοί κόμβοι (hubs), οι τηλεοράσεις LG ThinQ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλα έξυπνα οικιακά προϊόντα όπως ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, κλιματιστικά/ ιονιστές, «έξυπνα» φώτα, «έξυπνα» ηχεία και πολλές άλλες συσκευές που συνδέονται στην τηλεόραση μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

ThinQ_Cinema-Mode

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ