“Πλώρη” για την πρώτη θέση στην αγορά του κλιματισμού βάζει ο όμιλος Μαυρογένη

Αναμφίβολα, η κίνηση αυτή ενισχύει στρατηγικά το “portfolio” του ομίλου Μαυρογένη στον κλιματισμό και ταυτόχρονα κατοχυρώνει και επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζει τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε αρκετές αγορές του εξωτερικού που δραστηριοποιείται.

Προτεραιότητα του ομίλου Μαυρογένη, που θα διαθέτει την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Mitsubishi Electric, είναι η εδραίωση της μάρκας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη χώρα μας και η ανάκτηση μεριδίων αγοράς από τον ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή ο όμιλος Μαυρογένη βάζει “πλώρη” για την πρώτη θέση στην αγορά του κλιματισμού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς σήμερα η Mitsubishi Electric κατέχει περίπου το 3% της αγοράς κλιματισμού στην Ελλάδα.

H Mitsubishi Electric

H Mitsubishi Electric αποτελεί, σήμερα, παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά του κλιματισμού με διαδρομή που πλησιάζει τα 100 χρόνια ζωής, ενώ διαθέτει πληρέστατη γκάμα συσκευών που καλύπτουν με ιδανικό τρόπο κάθε οικιακή, επαγγελματική ή βιομηχανική ανάγκη και με απόλυτα εδραιωμένη αντίληψη για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.

Σήμερα, η Mitsubishi Electric υλοποιεί το όραμά της να παράγει συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα που να συνεισφέρουν στη βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής και εργάζεται για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της καινοτομίας. Ταυτόχρονα, ηγείται της προσπάθειας για υιοθέτηση πρακτικών απόλυτα φιλικών προς το περιβάλλον μέσω των προγραμμάτων της για ένα “πιο πράσινο αύριο”.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως η Mitsubishi Electric επέλεξε τον όμιλο Μαυρογένη ως νέο της συνεργάτη μετά από ενδελεχή διερεύνηση της ελληνικής αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ