Συνεργασία Swiss με Victorynox με συλλεκτικά δώρα στους επιβάτες

Η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας Swiss φέρνει νέα κιτ ταξιδιού για τους επιβάτες της Business Class πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Η νέα συλλογή είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Swiss International Airlines και της Victorynox, με τα κιτ να αποτελούν μια σειρά ανέσεων με πολυλειτουργικό σχεδιασμό

Η νέα συλλογή που μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες της Business class σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την διάσημη επίσης Ελβετική εταιρεία κατασκευής μαχαιριών τσέπης, με την δημιουργία 6 συνολικά σετ. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί ειδικά, έτσι ώστε όλα τα κιτ να είναι επαναχρησιμοποιούμενα και εν μέρη να συνδυάζονται μεταξύ τους. 

Η συλλογή για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων από την Ελβετία, περιλαμβάνει μια μικρή πρακτική θήκη για διαβατήριο, τσαντάκι για το ταξίδι με μικρές και μια μεγαλύτερη τσάντα με εσωτερικές θήκες. Στις πτήσεις προς την Ελβετία, η συλλογή θα περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας μεταλλικά κουτάκια, βασισμένα στο σχέδιο των αποσκευών της Victorynox, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεταφορά μολυβιού ή στυλό. 

Κάθε κιτ περιέχει οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, ένα σαμπουάν, μια μάσκα ύπνου, κάλτσες και ωτοασπίδες. Τα νέα κιτ ανέσεων Victorinox Business Class θα είναι διαθέσιμα στις Business Class πτήσεις της SWISS για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ