Εξωτικά supercars αγοράστηκαν με Bitcoin

Pagani Newport Beach, ο επίσημος αντιπρόσωπος των εξωτικών και πανάκριβων υπεραυτοκινήτων Pagani στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως πρόσφατα, μια Pagani Huayra ειδικής έκδοσης και μια επίσης εξωτική Bugatti Chiron, αγοράστηκαν με χρήση bitcoin. 

H εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα πως δέχεται bitcoin για αγορές αυτοκινήτων, για να εκμεταλλευτεί το μεγάλο κύμα των νεο-εκατομμυριούχων της νέας εποχής των κρυπτονομισμάτων. Με την αξία του Bitcoin να έχει εκτοξευτεί τον τελευταίο χρόνο, υπάρχουν πολλοί που είχαν bitcoin τα οποία πια αξίζουν πολλά εκατομμύρια, όμως έχουν πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσουν τα ψηφιακά τους χρήματα, αφού ακόμα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μπορεί κάποιος να αγοράσει με bitcoin είναι περιορισμένες. Ειδικά όταν μιλάμε για αγορές μεγάλης αξίας, οι επιλογές είναι ακόμα πιο περιορισμένες. 

bugatti chiron

Πρόσφατα μια εταιρεία στις ΗΠΑ εγκαινίασε τις αγορές πολυτελών κατοικιών με bitcoin, ενώ η αντιπροσωπεία των υπερπολυτελών και πανάκριβων Pagani, βρήκε με τη σειρά της ένα τρόπο για να αυξήσει τις πωλήσεις της. 

Η απόφαση στέφτηκε με επιτυχία, αφού στα μέσα Ιανουαρίου η εταιρεία ανακοίνωσε πως πούλησε σε πελάτη μια Bugatti Chiron και μια Paganni Huayra έναντι 6 και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων. 

Τα δύο υπεραυτοκίνητα θεωρούνται από τα πιο όμορφα supercar που έχει βγάλει ποτέ η διάσημη Ιταλική σχολή και θεωρούνται αντικείμενα λατρείας από τους φίλους της αυτοκίνησης. 

bitcoin pagani bugatti

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ