Το Μ6s της Meizu έρχεται, με bezel less οθόνη και τιμή κάτω από 199 ευρώ

Η Meizu αποκάλυψε το M6s, με την μεγαλύτερη οθόνη στη γενιά Μ6 και αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πλαϊνό κουμπί. Η μεγάλη οθόνη 18:9 HD+ 5,7′‘, επιτρέπει στους χρήστες να βιώνουν καλύτερα γραφικά, ειδικά όταν οι χρήστες παίζουν παιχνίδια, αγοράζουν online ή διαβάζουν κείμενα. Μέχρι και 15% περισσότερο κείμενο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη κατά τον έλεγχο της αλληλογραφίας και η αυξημένη διάσταση στην οθόνη σας προσφέρει ένα προφανές πλεονέκτημα κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Οι στρογγυλεμένες γωνίες των M6 ταιριάζουν απόλυτα με τις καμπύλες του μεταλλικού σώματος.

Πιο φυσικό ξεκλείδωμα με κινήσεις
Το M6s έχει σχεδιαστεί με έναν πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτή η νέα θέση σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας ενώ την κρατάτε στο χέρι σας, με φυσική κίνηση. Απλώς αγγίξτε τον αισθητήρα και το M6s θα ξεκλειδώσει μέσα σε 0,2 δευτερόλεπτα. Και με τον πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το M6s διαθέτει οθόνη από άκρη σε άκρη χωρίς να θυσιάζεται η εμπειρία του χρήστη. Σε σύγκριση με τους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στο πίσω μέρος σε άλλες συσκευές, το πλευρικό αποτύπωμα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

m6s5

Κορυφαία απόδοση
Το M6s υποστηρίζεται από το Exynos 7872 SoC της Samsung. Η 6-πύρηνη CPU εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ανά πάσα στιγμή, ενώ το M6s σηματοδοτεί την πρώτη φορά στο ιστορικό της σειράς M που γίνεται χρήση του Cortex-A73. Η διαδικασία των 14nm FinFET έχει προσαρμοστεί για το Flyme 6 OS, με αποτέλεσμα την γρήγορη, ακριβή και εξαιρετική απόδοση. Εκτός αυτού, το M6s διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή γραφικών της Exynos που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Το M6s είναι εφοδιασμένα με μνήμη RAM 3GB, καθώς και 32GB ή 64GB χώρο αποθήκευσης για να εξασφαλίζει υψηλή ανταπόκριση ακόμη και όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε βίντεο. Εκτός από την αποθήκευση στη συσκευή, το M6s διαθέτει επίσης μια υποδοχή κάρτας SD, η οποία υποστηρίζει κάρτες έως και 128GB.

m6s3
 
Ο τέλειος συνδυασμός της [Μπάρας πλοήγησης] και του mBack
Το M6s συνδυάζει το mBack με ένα κουμπί [Halo]. Το M6s διαθέτει έναν ειδικό αισθητήρα πίεσης, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε έναν εντελώς νέο κόσμο αλληλεπιδράσεων χωρίς να σηκώσετε ποτέ τα δάχτυλά σας. Το επανασχεδιασμένο Flyme OS υποστηρίζει πολλαπλές χειρονομίες ενός χεριού και προσαρμόσιμα χρώματα πλοήγησης. Εκτός από τις διαδραστικές λειτουργίες του mBack, παρέχει επίσης συντόμευση στις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Η παραδοσιακή γραμμή πλοήγησης Android είναι επίσης διαθέσιμη.

Εξαιρετική κατασκευή
Ο εξαίσιος σχεδιασμός του M6s είναι άμεσα αναγνωρίσιμος. Το πίσω κάλυμμα επεξεργασμένο από αμμοβολή με χρήση τύπου άμμου ζιρκονίου και οι γωνίες και στις δύο πλευρές είναι ομαλές και στρογγυλεμένες. Το συμπαγές σώμα του M6s συντονίζει την εξαιρετικά μεγάλη οθόνη αφής, η οποία φέρνει μια άνετη λαβή και αίσθηση στο χρήστη. Το M6s διατίθεται σε ένα συνδυασμό από μοναδικά χρώματα μαύρου, μπλε, χρυσού και ασημί. Η προηγμένη  τεχνολογία ψεκασμού PBT χρησιμοποιείται για την αντιστοίχιση χρώματος, δημιουργώντας τέλεια αρμονία μεταξύ των παραλλαγών χρώματος.
 m6s1
 
Προηγμένη εμπειρία φωτογραφίας
Όσο για την πίσω κάμερα, το M6s συνδυάζει έναν αισθητήρα 16 megapixel με τον Exynos 7872 ISP για να παρέχει εικόνες υψηλής ποιότητας. Το CMOS της Samsung διαθέτει διάφραγμα ƒ / 2.0 και προσαρμοσμένο φακό 5P για πιο πλούσιες λεπτομέρειες, που σας επιτρέπουν να καταγράφετε με ευκολία όλες τις όμορφες στιγμές σας. Η μπροστινή κάμερα 8 megapixel υιοθετεί επίσης το CMOS της Samsung, προσφέροντάς σας λεπτότερες και φυσικότερες selfies. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ομορφιάς, το M6s μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την επιδερμίδα και το σχήμα του προσώπου και να τα ομορφύνει σε πραγματικό χρόνο.
 
Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση
Το έξυπνο λειτουργικό Flyme 6 μπορεί να κατανέμει αυτόματα τη μνήμη και να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας για να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την μπαταρία 3000 mAh. Το M6s υποστηρίζει επίσης το 18W mCharge. Το τσιπ διαχείρισης ενέργειας βελτιώνει σημαντικά την απόδοση φόρτισης.

To Meizu M6s θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά προς τα τέλη Μαρτίου,με τιμή που θα κυμανθεί λογικά λίγο κάτω από τα 199 ευρώ

m6s2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ