Vodafone: Σπείρα διαρρηκτών “χτύπησε” σε Κορωπί, Παιανία και Νέα Μάκρη

Στο “στόχαστρο” – πιθανόν – ίδιας σπείρας διαρρηκτών βρέθηκαν τα καταστήματα της αλυσίδας Vodafone σε Κορωπί, Παιανία και Νέα Μάκρη με τους “ποντικούς” να κλέβουν μέσα σε λίγα λεπτά κινητά μεγάλης αξίας, όπως επίσης και μετρητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαρρήκτες σε όλες τις περιπτώσεις έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και η αστυνομία φαίνεται να καταλήγει πως στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις πρόκειται για τα ίδια άτομα.

Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως στην περίπτωση της Παιανίας, τελευταίο “θύμα” των διαρρηκτών, οι “ποντικοί” επιχείρησαν να “ανοίξουν” το κατάστημα στα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς επιτυχία, για να επιστρέψουν σήμερα τα ξημερώματα προκειμένου να ολοκληρώσουν την “δουλειά”.

Σε κάθε περίπτωση τα κρούσματα αυτά έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις αρχές της αστυνομίας, αλλά και τους επαγγελματίες στις ευρύτερες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και των Μεσογείων, καθώς όλες οι διαρρήξεις έγιναν πάνω σε κεντρικές αρτηρίες στις οποίες κινούνται οχήματα ακόμη και στις πρώτες πρωινές ώρες.

Vodafone_peania_980

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ