Χ. Μπρουμίδης: “Η Vodafone Hellas συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα”

Ο Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δεσμεύτηκε για το πρόγραμμα επενδύσεων της εταιρείας και την ενίσχυση της τεχνογνωσίας των εργαζομένων της εταιρείας. 

Σε ανακοίνωση του για την εξαγορά του 100% της CYTA ο Χ. Μπρουμίδης δε παρέλειψε να αναφερθεί στα θετικά αποτελέσματα που θα έχει για τους καταναλωτές η επέκταση του δικτύου της Vodafone, αλλά και για την ίδια την εταιρεία με την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της. Η ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά, ύψους 118 εκατ. ευρώ, αναδεικνύει την αξία της Cyta Hellas ενώ η συμφωνία αναμένει την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

“H Vodafone Ελλάδας συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Η εξαγορά της Cyta Hellas, κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόχο μας για την ανάδειξη της Vodafone σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Παράλληλα, θα αποτελέσει ευκαιρία για τους εργαζομένους των δύο εταιριών να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την εμπειρία τους, αλλά και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους. Η επέκταση των δικτύων μας και η ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη Vodafone Ελλάδας και θα έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα για τη διευρυμένη βάση πελατών μας, αλλά και ευρύτερα για τους Έλληνες καταναλωτές“, δήλωσε ο Χ. Μπρουμίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ