Ο Salt Bae ετοιμάζεται να ”αλατίσει” το χρηματιστήριο του Λονδίνου

Ο Salt Bae, o διάσημος Τούρκος σεφ, ο οποίος έγινε viral με τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο του στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, μέσω των νέων μονάδων εστίασης του. 

Ο Salt Bae (κατά κόσμο Nusret Gökçe) δεν κάθεται σε ησυχία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τα φώτα της δημοσιότητας τα οποία και τον λατρεύουν, κάνοντας τα μαγαζιά του διάσημα και τον ίδιο εκατομμυριούχο

Το τελευταίο του εγχείρημα είναι η ένταξη μερικών από τα εστιατόρια της αλυσίδας Dogus Restaurant Entertainment & Management σε ξεχωριστή μονάδα, μέσω της εταιρείας επενδύσεων Doghen Holding AS. Το συγκεκριμένο spin-off θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα franchise του διάσημου Ιαπωνικού εστιατορίου Zuma αλλά και του δικού του μπριζολάδικου Nusr-Et. 

Στόχος του Spin-off είναι η νέα μονάδα να προχωρήσει σε ομολογιακό δάνειο και η δημόσια εγγραφή το 2019 στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Σε ανακοίνωση της η Dogus Holding δηλώνει πως: “Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι ένας τομέας στον οποίο είμαστε πολύ επικεντρωμένοι και αναπτύσσονται γρήγορα. Έχουμε διάφορα σχέδια για να υποστηρίξουμε περαιτέρω αυτήν την ανάπτυξη. Το 2018 θα είναι ένα έτος που θα εφαρμόσουμε δράσεις προσανατολισμένες στην ανάπτυξη. Θα κάνουμε πολλή δουλειά στον τομέα των τροφίμων και των ποτών φέτος”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ