To Monocle “αποθεώνει” την Aegean!

To monocle.com σε σημερινό του άρθρο αποθεώνει την Aegean Airlines και την πορεία της, μέσα σε μια αγορά η οποία κυριαρχείται από μεγάλες εταιρείες χαμηλού κόστους.

Εταιρείες όπως η Lufthansa, η IAG και η Ryanair μπορεί να κυριαρχούν τις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές, όμως μικρότερες αεροπορικές εταιρείες καλύπτουν τη διαφορά χωρίς τυμπανοκρουσίες” αναφέρει το γνωστό site και συνεχίζει “Στην αυξανόμενη τουριστική αγορά της Ελλάδας, η Aegean, ο μεγαλύτερος Ελληνικός αερομεταφορέας, σημείωσε επίδοση ρεκόρ το 2017, διακινώντας 13,2 εκατ. επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος”

Το Monocle δεν παραλείπει να αναφέρει πως η Aegean είναι μέλος της Star Alliance, μαζί με εταιρείες όπως η Lufthansa, η Air Canada, η Turkish Airlines και η TAP μεταξύ άλλων. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1987, αναμένεται να προσθέσει 11 νέους προορισμούς μέσα στο 2018, πετώντας, μεταξύ άλλων, απευθείας σε Βασιλεία, Μάλαγα, Παλέρμο, Τορίνο και Μπολόνια, ενώ ετοιμάζεται να αυξήσει κατά 11 νέα Airbus A320neo, τον στόλο των 60 αεροσκαφών της.

Το monocle καταλήγει πως “σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά όπως είναι η Ευρωπαϊκή, με έντονο ανταγωνισμό και τις εταιρείες χαμηλού κόστους να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε εταιρείες με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών να απογειώνονται”. 

aegean_monocle_emeagr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ