180-200 εκατ OLED οθόνες υπολογίζει να πουλήσει η Samsung στην Apple το 2018

Η Samsung αναμένεται να τετραπλασιάσει σχεδόν τις οθόνες που σχεδιάζει να πουλήσει στην Apple το 2018, τετραπλασιάζοντας επίσης και τα κέρδη της από τον ανταγωνιστή της, αφού αναμένεται να πουλήσει στην Apple 180-200 εκατομμύρια OLED οθόνες για το iPhone X μέσα στο 2018.

Με κάθε οθόνη να κοστίζει περίπου 110 δολάρια στην Apple, η Samsung αναμένεται να βάλει στα ταμεία της το 2018 μόνο από αυτή την συνεργασία 19 με 22 δισ. δολάρια. Μέσα στο 2017 η Samsung είχε προμηθεύσει με 50 εκατ. οθόνες την Apple για το iPhone X. 

Εδώ και αρκετό καιρό η Samsung φτιάχνει τις καλύτερες OLED οθόνες για κινητά, με κάθε της κυκλοφορία να παίρνει το βραβείο της καλύτερης οθόνης. Από τη στιγμή που η Apple θέλει επίσης το καλύτερο, η συνεργασία είναι μονόδρομος, αν και τελευταία η Apple έχει ξεκινήσει να κοιτάζει και προς άλλους κατασκευαστές, ειδικά προς την LG, για να βρει τρόπο να απεμπλακεί από τη Samsung. Εδώ και μερικούς μήνες, η Apple και η LG έχουν ξεκινήσει να εργάζονται από κοινού για την κατασκευή εύκαμπτης οθόνης.

 

Η όποια συμφωνία γίνει μεταξύ της Apple και της LG (;) δεν θα ξεκινήσει πριν το 2020 με αποτέλεσμα η Samsung να συνεχίσει να κερδίζει από τις κινήσεις του μεγάλου ανταγωνιστή της. 

Ακόμα όμως και αν αυτό συμβεί, η Samsung δε θα χάσει την Apple από ”πελάτη” αφού της προμηθεύει αρκετά άλλα εξαρτήματα για το iPhone x

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ