Αναλυτές από 7 κορυφαίους επενδυτικούς οίκους μίλησαν σε εκδήλωση της HSBC

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η HSBC οργάνωσε την εκδήλωση “HSBC Market Outlook”, δίνοντας την ευκαιρία στους Premier πελάτες της να ενημερωθούν από κορυφαίους διεθνείς ομιλητές για το παγκόσμιο μακρο-οικονομικό περιβάλλον και για τις βασικές τάσεις και προβλέψεις των αγορών εταιρικών και κρατικών ομολόγων.

Στην εκδήλωση “HSBC Market Outlook 2018” μίλησαν ο Κωνσταντίνος Κάμαρης, Head of Global Markets της HSBC Ελλάδας και αναλυτές από 7 Επενδυτικούς Οίκους (BlackRock, Franklin Templeton Investments, HSBC Global Asset Management, J.P. Morgan Asset Management, Legg Mason, PIMCO και Schroders).

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 πελάτες της υπηρεσίας Premier της Τράπεζας.

Ο Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC Ελλάδας, τόνισε: «Στην HSBC παίρνουμε την ‘Προσωπική Οικονομία’ των πελατών μας προσωπικά. Έτσι, δεσμευόμαστε να κρατούμε τους πελάτες μας ενήμερους για τις τάσεις που επικρατούν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, οργανώσαμε, για τρίτη συνεχή χρονιά, εκδήλωση που φιλοξενεί κορυφαίους διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στις διεθνείς αγορές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ