Η Μπλακ Φράιντεϊ επιστρέφει στις “ρίζες” της!

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια για να επιστρέψει η Μπλακ Φράιντεϊ πίσω στον τόπο που την “γέννησε”, τα Κάτω Κωτσοβολιώτικα όταν ο Παρασκευάς Κώτσος, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία, παρουσίασε για πρώτη φορά την Μαύρη Παρασκευή. Ο τοπικός θρύλος λέει πως ήταν ο δάσκαλος του χωριού που άλλαξε την ονομασία σε Μπλακ Φράιντεϊ για να δείχνει λέει πιο “Ευρωπαϊκό”.

Ύστερα από επισταμένη δημοσιογραφική έρευνα στα αρχεία του χωριού που κρατάει η κυρά Κώσταινα, το παντοπωλείο του Π. Κώτσου ήταν δίπλα από τις πηγές και κάτω από το σπίτι της Μαριγώς του Γιώργη, ενώ περιέγραψε το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε στο χωριό κατά τη διάρκεια της Μπλακ Φράιντεϊ.

KV-BLACK-FRIDAY_3_980x970

“Ήταν μια μεγάλη γιορτή”, εξομολογείται η κυρα Κώσταινα, “οι καμπάνες χτυπούσαν γιορτινά για μικρούς και μεγάλους που έτρεχαν να προλάβουν τις προσφορές του Παρασκευά, ενώ ας μην αναφέρω τα λαβ στόρι που εκτυλίχτηκαν στην ουρά του Κώτσου”.

Η κυρά Κώσταινα μάλιστα παρουσίασε μια σπάνια χειρόγραφη εξομολόγηση / συνέντευξη του ίδιου του Παρασκευά Κώτσου στον παπά του χωριού, στην οποία όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τον οδήγησαν στη Μαύρη Παρασκευή, εξομολογήθηκε πως “Θα χάλαγε η φέτα αν δεν έκανα κάτι”.

Κλείνοντας η κυρά Κώσταινα, επειδή είχε να βγάλει και το φαγητό από τη φωτιά, θέλησε να στείλει μια απάντηση σε όσους έμαθαν τώρα τελευταία τη Μαύρη Παρασκευή, “Ναι είχαμε και στο χωριό μας Μπλακ Φράιντεϊ”.

Φυσικά ο Κωτσόβολος, – εμπνέεται από τον τόπο του, τα Άνω Κωτσοβολιώτικα με τα μεγάλα πλατάνια, και όπως πάντα δίνει στον κόσμο την Μαύρη Παρασκευή, αυτό που επιθυμεί, προσφορές μοναδικές με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως: Σεμεδάκια, Ιονιστή Καταχνιάς, Ντρόουν Σαλαγίσματος, Μπλουτούθ Σπίκερ Φλογέρας, Καθαριστή Προβάτων, Κουζινομηχανές Δολώματος.

KV-BLACK-FRIDAY_3_980x980

Προκειμένου δε να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών, θέτει σε διλήμματα και καλεί σε ΠΟΛ τον κόσμο των Κάτω Κωτσοβολιώτικων. γκλίτσες ή 70 ίντσες; Οι γνώμες πολλές, οι συζητήσεις ακόμα περισσότερες, αλλά μετά από γκάλοπ, με συντριπτική πλειοψηφία, φαίνεται πως οι 70 ίντσες βγήκαν εκτός συναγωνισμού. Μάλιστα μετά την αποπεράτωση του γκάλοπ κάτοικοι έτρεξαν στον Κωτσόβολο για να αποκτήσουν 49, 55 και 65 ίντσες σε τιμές Μπλάκ Φράιντεϊ.

Για αυτό σε αυτή τη Μαύρη Παρασκευή –ή Μπλακ Φράιντεϊ όπως την έβγαλε ο δάσκαλος, Σπεύσατε στον Κωτσόβολο! Την Μπλακ Φράιντεϊ παραδίδει τουτόριαλ μοναδικά όπως και οι προσφορές του:
– Πώς μπορείς να βάλεις εύκολα γούφερ στο τρακτέρ.
– Πώς το ντρόουν μπορεί να αντικαταστήσει το τσομπανόσκυλο.
– Πώς εξοπλίζεις εύκολα ένα νεόδμητο μαντρί με τηλεοράσεις 75 ιντσών, δίπορτα ψυγεία, στερεοφωνικά, κα

Γιατί κανείς δε ξέρει τον τόπο και τις ανάγκες του καλύτερα από το Κωτσόβολο!

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις μπορεί να έρθουν και νωρίτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ