Η Black Friday έρχεται: Προετοιμάσου για να βγεις κερδισμένος!

Τα καταστήματα Public, η ελληνική εταιρεία που έφερε την Black Friday στην Ελλάδα, πρωτοστατούν και φέτος και σας προσκαλούν να ξαναζήσετε την εμπειρία  Black Friday, στα καταστήματα Public και το public.gr.

Υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της, τον περασμένο Νοέμβριο τα Public έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Black Friday, γνωστή και ως Μαύρη Παρασκευή.

Την επόμενη Παρασκευή η Black Friday θα είναι εδώ και ο κόσμος θα ξεχυθεί στα καταστήματα αναζητώντας τις ευκαιρίες της χρονιάς. Τα καταστήματα, online και μη, έχουν κατακλυστεί από φυλλάδια, προσφορές, ειδικές εκπτώσεις και προωθήσεις για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή δημιουργώντας μια ευχάριστη φρενίτιδα προσμονής.

Με προσφορές που άγγιξαν έως και το 50%, η αλυσίδα Public σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας στα 50 καταστήματά της στην Ελλάδα εξυπηρέτησε με επιτυχία 392.000 πελάτες σε μια μέρα. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση υπόσχεται μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια φέτος!

Black Friday λοιπόν αποτελεί ιδανική ευκαιρία ανανέωσης αλλά και απόκτησης του προϊόντος που επιθυμείτε σε ασυναγώνιστες τιμές! Εγγραφείτε εδώ για να μάθετε πρώτοι τις προσφορές και να βγείτε κερδισμένοι!

BlackFriday_PUBLIC_002_EMEAgr_980620

Ο “οδηγός” για μια επιτυχημένη Black Friday

Για να μη χαθείς μέσα σε αυτή τη φρενίτιδα και για να σε βρουν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής να απολαμβάνεις τις αγορές σου, χωρίς να σκέφτεσαι μήπως.. την πάτησες, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον οδηγό των Public για έξυπνες αγορές.

Τι είναι η Black Friday και πότε πέφτει φέτος;

Black Friday είναι η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (το διάσημο thanksgiving), η οποία είναι η τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Για φέτος, Black Friday είναι η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Ο θεσμός της Black Friday υπάρχει στις ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια και σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων στα καταστήματα. Στο πλαίσιο της έναρξης της περιόδου οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν χιλιάδες προϊόντα σε τιμές χαμηλότερες του κανονικού και τα καταστήματα να «κάνουν χώρο» για να γεμίσουν με τα εορταστικά προϊόντα.

Black Friday στην Ελλάδα

Τον θεσμό της Black Friday τον έφερε στην Ελλάδα η Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Public και η θερμή υποδοχή του κόσμου ώθησε πολλά καταστήματα να ακολουθήσουν. Για να μην χαθείς στον λαβύρινθο και τον καταιγισμό των προσφορών, φτιάχτηκε αυτός ο οδηγός.

Λίστες, πολλές λίστες

Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεσαι και θέλεις να αγοράσεις και η Black Friday είναι η καλύτερη ευκαιρία να το κάνεις. Είτε θέλεις να εμπλουτίσεις τη βιβλιοθήκη σου με βιβλία, είτε θες να συμπληρώσεις τη μουσική σου συλλογή, να αγοράσεις καινούργια τηλεόραση για να παίζεις τα αγαπημένα σου βιντεοπαιχνίδια στην νέα σου κονσόλα, να αγοράσεις ηλεκτρονικά, gadget, εκείνα τα t-shirt που είχες βάλει στο μάτι, ακόμα και ηλεκτρικές συσκευές, ότι έχεις θελήσεις να αγοράσεις, η Black Friday είναι η ευκαιρία να το κάνεις.

Η λύση είναι οι λίστες, Φτιάξε μπόλικες ανάλογα με το τι θες να αγοράσεις, άλλη για βιβλία, άλλη για μουσική και άλλη για παιχνίδια, ή gadget ή ηλεκτρονικά. Δε χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα. Χρειάζεται όμως για να μπορέσεις να ψάξεις καλύτερα ανάμεσα στις χιλιάδες προσφορές.

Μην κυνηγάς τις προσφορές, άστες να έρθουν σε σένα

Αντί να χάνεις το χρόνο σου να ψάχνεις ένα – ένα τα προϊόντα που θες, ψάξε τα καταστήματα που εμπιστεύεσαι και άφησε τα να σε ενημερώσουν αυτά για τις προσφορές τους. Αυτό δε χρειάζεται να το κάνεις μόνο για την Black Friday, αλλά είναι μια καλή στρατηγική και για τις περιόδους των εκπτώσεων. Για να λάβεις πρώτος τις προσφορές των Public κάνε εγγραφή δίνοντας το e-mail σου.

Σύγκρινε και κέρδισε

Αφού έχεις φτιάξει τη λίστα (ή τις λίστες) με τα ψώνια σου, έχεις κάνει εγγραφή και λαμβάνεις τις προσφορές τους, κάνε συγκρίσεις για να δεις τι σε συμφέρει. Είναι πιο εύκολο να το κάνεις έτσι από το να τρέχεις τελευταία στιγμή χωρίς να προλαβαίνεις να συγκρίνεις.

Με τις πιτζάμες στα μαγαζιά

Επίσημα η Black Friday ξεκινάει στις 12:01 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και πολλά καταστήματα θα ανοίξουν τις πόρτες τους από νωρίς το πρωί με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις. Εσύ όμως θα μπορείς να ψωνίσεις πριν καν ανοίξουν τα καταστήματα, αφού δε χρειάζεται να στηθείς έξω από το αγαπημένο σου Public από το πρωί για να προλάβεις τα προϊόντα της προσφοράς. Πέρυσι το 70% των προσφορών είχαν «ανέβει» στα site των καταστημάτων από το βράδυ της προηγούμενης μέρας. Κάνε τα ψώνια σου με τις πιτζάμες λοιπόν, πολύ πριν ανοίξουν τα καταστήματα και απόλαυσε τη βόλτα σου σε ένα από τα καταστήματα Public για να βρεις τα υπόλοιπα και να ψάξεις για προσφορές της τελευταίας στιγμής χωρίς άγχος.

Πιστωτική ή χρεωστική;

Στην Black Friday προτίμησε την πιστωτική σου. Αφενός θα μπορέσεις να βάλεις και δόσεις, εάν υπάρχει η δυνατότητα από το κατάστημα, αφετέρου έχεις μεγαλύτερο όριο αγορών. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, έλεγξε το υπόλοιπο της κάρτας σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Προτίμησε επώνυμο κατάστημα και μην παρασύρεσαι

Όσο πλησιάζει η Black Friday οι προσφορές θα αρχίσουν να κατακλύζουν τα πάντα. Μην παρασυρθείς από τιμές-χώμα που θα βρεις σε άγνωστα online καταστήματα, χωρίς εγγυήσεις και χωρίς να είσαι σίγουρος πως το προϊόν είναι αυθεντικό. Προτίμησε κάποιο επώνυμο και καταξιωμένο όνομα, όπως τα Public. Έτσι θα έχεις και εξασφαλισμένη εγγύηση και κάποιον να απευθυνθείς αν έχεις πρόβλημα.

BlackFriday_Public_EMEAgr_980620

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ