Samsung: Δύο διακρίσεις στo InfoCom World 2017

Δύο νέες διακρίσεις απέσπασε η Samsung Electronics στο πλαίσιο του 19ου συνεδρίου InfoCom World 2017.

Ειδικότερα, ο Άρης Παρασκευόπουλος, διευθυντής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, διακρίθηκε με το βραβείο “Executive Man of the Year”. Το βραβείο απένειμε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Τη δεύτερη διάκριση με τίτλο “ICT Investment of the Year” απέσπασε η εταιρεία Innoetics, ως μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις, που πραγματοποιήθηκαν στον τομέα της τεχνολογίας στην Ελλάδα μέσα στο 2017. Το βραβείο παρέλαβε ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, ιδρυτικό μέλος και CEO της Innoetics. Σημειώνεται ότι πρόσφατα η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες φωνής, εξαγοράστηκε από τη Samsung Electronics.ICT Investment of the YearΚατά τη διάρκεια της απονομής ο Άρης Παρασκευόπουλος δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οργανωτική επιτροπή για αυτή την τιμή. Τη διάκριση αυτή οφείλω στις προσπάθειες μιας ταλαντούχας ομάδας που με υποστηρίζει στη Samsung, καθώς επίσης και στα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας”.

Ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης δήλωσε από την πλευρά του: “Ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλης της ομάδας της Innoetics για τη μεγάλη αυτή διάκριση, που ομόφωνα η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε. Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας εξαιρετικής ομάδας, που πλέον έχει την χαρά να αποτελεί μέλος μιας από τις μεγαλύτερες και καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο.”.

Το βραβείο “Executive Man of the Year” προκηρύχτηκε φέτος για πρώτη φορά από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου InfoCom World 2017. Στόχο έχει την επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων, όλων εκείνων που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ