GRIVALIA: Πρόσθεσε ακόμα 16 ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της

Η GRIVALIA ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η απόκτηση 15 εμπορικών ακινήτων – supermarkets και ενός οικοπέδου για τα οποία είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων είναι 48.477τμ, ενώ εφτά καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα, δύο στην Θεσσαλονίκη, από ένα σε Ρέθυμνο, Βέροια, Ξάνθη, Ρόδο, και Τρίκαλα, και τέλος ένα κατάστημα και ένα οικόπεδο βρίσκονται στο Αγρίνιο. Η συναλλαγή αφορά το 100% των ακινήτων με εξαίρεση ένα ακίνητο στο Κολωνάκι (ιδιοκτησία 50% εξ’ αδιαιρέτου) και ένα στο Αιγάλεω (ιδιοκτησία 43,75% εξ’ αδιαιρέτου).

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 10/02/2017 και αφορούσε τα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούσαν το σύνολο του ενεργητικού της “ΖΗΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” η οποία τελεί υπό ειδική εκκαθάριση.

Το προσφερόμενο τίμημα για την απόκτηση του χαρτοφυλακίου ήταν 16,25 εκ. ευρώ. Tα ακίνητα είναι επί του παρόντος εκμισθωμένα στον όμιλο Σκλαβενίτη. Σημειώνεται πως η εταιρεία είχε αποκτήσει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τον Δεκέμβριο του 2002 για περίπου 60 εκ. ευρώ, ενώ το είχε διαθέσει τον Νοέμβριο του 2005 για περίπου 69 εκ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ