ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

Συνεχίζουν την συνεργασία τους ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Ξάνθης και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
 
Την Κυριακή, ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Ξάνθης παρουσίασαν τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο γήπεδο “Xanthi FC Arena”. Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Ξάνθης, θα συνεχίσει να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού “Πάμε Στοίχημα”
Σημειώνεται πως η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ Ξάνθης μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια. 
 2
Στην παρουσίαση της νέας συνεργασίας, ο Brand, Marketing Communication & Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, τόνισε πως “Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη χορηγία μας στην Ξάνθη, η οποία είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Η χορηγική μας συνεργασίας, που συνεχίζεται για περισσότερα από 10 χρόνια, αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι ο ΟΠΑΠ παραμένει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα”.
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη, Αριστείδης Πιαλόγλου, στο ίδιο κλίμα, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και σημείωσε: “Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον Αθλητισμό – μεταξύ άλλων μέσω του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες – αλλά και στην κοινωνία, υλοποιώντας την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων”.