100 χρόνια σχέση γιόρτασαν Unilever και Π.Μ. Τσεριώτης στην Κύπρο

100 χρόνια πρωτοπορίας στην Κύπρο αλλά και, ταυτόχρονα, 100 χρόνια συνεργασίας με την Unilever συμπληρώνει φέτος ο Κυπριακός όμιλος Π.Μ.
Τσεριώτης.

Παρών στην εορταστική εκδήλωση της σημαντικής αυτής επετείου, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, ήταν και ο Jean-François Etienne, Γενικός Διευθυντής της Unilever για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο J. F. Etienne μίλησε για την μακρόχρονη συνεργασία της Unilever με την Π. Μ. Τσεριώτης και τις επενδύσεις που πραγματοποίησαν από κοινού οι δυο εταιρείες στην κυπριακή αγορά, παρέχοντας στους καταναλωτές πλειάδα επώνυμων καταναλωτικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων και αγαπημένων προϊόντων που παράγονται στην Κύπρο. «Στην κοινή πορεία μας διερευνήσαμε νέους προορισμούς και κατακτήσαμε πολλές κορυφές στους τομείς της δημιουργικότητας και της επιτυχίας, χτίζοντας μια εποικοδομητική συνεργασία. Ας ευχηθούμε ν’ ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια κατακτήσεων!», είπε χαρακτηριστικά ο J. F. Etienne.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, Υπουργοί, Δήμαρχοι και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι, καθώς και εκατοντάδες συνεργάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, εργαζόμενοι και φίλοι της εταιρείας.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη: «Η οικογένεια Τσεριώτη κατάφερε να ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Κύπρου και να αναδείξει την εταιρεία ως έναν από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών – κολοσσών παγκόσμιας φήμης, καθιστώντας την πρόσθετα και ως έναν από τους πλέον σημαντικούς πρεσβευτές της κυπριακής επιχειρηματικότητας στη διεθνή κοινότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ