Βραβείο Βιοτεχνικής Αριστείας από το ΒΕΑ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών καλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της βιοτεχνίας, να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το “Βραβείο Βιοτεχνικής Αριστείας” που θα απονεμηθεί φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διοργάνωσης Βραβεία “Made in Greece 2017” που διοργανώνουν η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Β.Ε.Α.).

Ο θεσμός των Βραβείων Made in Greece, θεσπίστηκε από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία. Σε αυτόν, έχουν διακριθεί 75 κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν στην Ελλάδα, για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων τους (brands) πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Φέτος, στην τρίτη διοργάνωση των βραβείων, θεσπίζεται για πρώτη φορά, ξεχωριστή κατηγορία «Βραβείου Βιοτεχνικής Αριστείας», απευθυνόμενου αμιγώς σε βιοτεχνικές επιχειρήσεις – μέλη του ΒΕΑ (περιλαμβάνει 1 βραβείο, 1 έπαινο και 2 τιμητικές διακρίσεις)

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλες οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις – μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, οι οποίες ασχολούνται με την παραγωγή και μεταποίηση προϊόντων.

Το βραβείο θα απονεμηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης Βραβεία “Made in Greece 2017”, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 6η Νοεμβρίου 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ