Xerox: Υποστήριξε την ετήσια συναυλία του περιοδικού “Σχεδία”

Η Xerox Hellas υποστήριξε την καθιερωμένη πλέον ετήσια συναυλία του περιοδικού δρόμου “Σχεδία”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Xerox στήριξε την ενέργεια, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που αφορούσαν στις εκτυπώσεις αφισών αλλά και λοιπού ενημερωτικού υλικού.

Η ετήσια συναυλία του περιοδικού “Σχεδία” διεξήχθη και εφέτος με επιτυχία. Σημαντική ήταν για μια ακόμα φορά η συμμετοχή του κοινού , το οποίο ένωσε τη φωνή του μαζί με τους καλλιτέχνες Ελευθερία Αρβανιτάκη, Gadjo Dilo, Σπύρο Γραμμένο, Στάθη Δρογώση, Quilombo, Μέλισσες, Μανώλη Φάμελλο και Μαριέττα Φαφούτη, σε μια συναυλία – κινητοποίηση για μια δίκαιη κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς και φτώχεια.

Η “Σχεδία” αποτελεί το μοναδικό περιοδικό δρόμου που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου (International Network of Street Papers-INSP), το οποίο απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 αναγνώστες διεθνώς. Οι πωλητές του περιοδικού είναι διαπιστευμένοι και προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες (άστεγοι, άνεργοι και άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας). Η “Σχεδία” αποτελεί ένα μέσο για να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο, αξιοπρεπές εισόδημα και ένα επιπλέον κίνητρο για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ