Γραφεία στην Αθήνα από τη βρετανική FinTech Ebury

Την Αθήνα προσέθεσε στις πόλεις που ήδη λειτουργεί γραφεία στην Ευρώπη, η Ebury, η οποία και συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Ευρωπαϊκών FinTech εταιρειών το ευρύτερο κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Το νεότευκτο γραφείο στην έρχεται ως συνέχεια αντίστοιχων που υπάρχουν στο Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, την Ζυρίχη και την Βαρσοβία, τα οποία συνολικά εξυπηρετούν περισσότερες από 24.000 επιχειρήσεις.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως η Ebury, που ιδρύθηκε το 2009, εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως λ.χ. διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μάλιστα, η εταιρεία έχει πετύχει σημαντική διεθνή αναγνώριση, καθώς ήδη έχουν κερδίσει περισσότερες από 15 διακρίσεις στον τομέα της. Πρόσφατα δε, η Ebury συμπεριληφθεί στην λίστα “FT 1000 Fastest Growing European Companies 2017”, καθώς επίσης και στο δίκτυο “Tech City UK’ s Future Fifty Award 2017” όπου περιλαμβάνονται οι ταχύτερα ανερχόμενες Βρετανικές εταιρείες τεχνολογίας.

Ο διευθυντής του γραφείου της Αθήνας, Richard Atkinson σε δηλώσεις του εξέφρασε την πίστη της Ebury στις δυνατότητες των Ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. “Ήρθαμε εδώ προκειμένου να ενθαρρύνουμε τους Έλληνες πελάτες και την ίδια στιγμή να τους ‘εφοδιάσουμε’ με τις πλέον σύγχρονες όσο και καινοτόμες λύσεις στα χρηματοοικονομικά ζητήματα. Η δυναμική των Ελλήνων επιχειρηματιών βρίσκει τον ιδανικό σύμμαχο στην Ebury, που συνοψίζει τη φιλοσοφία της σε δυο λέξεις. ‘What borders?'”, ανέφερε σχετικά ο Richard Atkinson.

Πηγή: Startupper.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ