Με κομφετί στο ΧΑ η BriQ Properties!

του Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟΥ

Μπορεί να βρισκόμαστε στην “καρδιά” του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αγορές “κοιμούνται”. Το εναντίον, οι αγορές είναι “ζωντανές” ακόμη και όταν ο υδράργυρος βρίσκεται στο “κόκκινο”, ακόμη και αν το ημερολόγιο “φλερτάρει” έντονα με τον Αύγουστο!

Νωρίτερα λοιπόν σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε μια πανηγυρική τελετή, εισήγαγε, στην Κύρια Αγορά, τις μετοχές της εταιρεία BriQ Properties η οποία αποτελεί μέλος τους ευρύτερου ομίλου Quest, καθώς βασικοί μέτοχοι με ποσοστό 49,40% και 25,23% είναι αντίστοιχα ο Θεόδωρος Φέσσας και η Ευτυχία Κουτσουρέλη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που για πρώτη φορά συνοδεύτηκε με κομφετί προσδίδοντας έναν διαφορετικό τόνο ο κ. Φέσσας αναφέρθηκε στις προοπτικές της εταιρείας το ξεκίνημα της οποία είναι εξαιρετικά δυναμικό έχοντας ως “προίκα” την ακίνητη περιουσία του ομίλου Quest. Ταυτόχρονα ο Θεόδωρος Φέσσας αναφέρθηκε και στο ρόλο που διαδραματίζει η αγορά στην πορεία της οικονομίας.

Fessas_Briq_980x620

Στην χρηματιστηριακή αγορά αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΧΑ, Σωκράτης Λαζαρίδης ο οποίος χαιρέτησε την εισαγωγή των μετοχών της BriQ στο ΧΑ.

Στη δυναμική του κλάδου του real estate αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης, δίνοντας έμφαση στα εμπορικά ακίνητα (καταστήματα, γραφεία κ.α.), όπως επίσης και με τις εξοχικές κατοικίες, αλλά και τα ξενοδοχεία που όπως είπε κρύβουν σημαντικές αξίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ