Shell: Σοκάρουν τα νεά σποτ υπεύθυνης οδήγησης

Με νέα σποτάκια προσπαθεί η Shell να αφυπνίσει τους Έλληνες οδηγούς προκειμένου να αποκτήσουν μια ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Η νέα προωθητική ενέργεια της Shell έρχεται με τίτλο: “Σε μια στιγμή χάνεις τα πάντα” και ήδη δύο σποτ είναι στον αέρα. Τα σποτ έχουν ως στόχο να δείξουν στους οδηγούς ότι μερικά δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να προκληθεί ένα σημαντικό ατύχημα

Το πρώτο σποτ αφορά στην κατανάλωση αλκόολ και οδήγησης. Στο σποτ αυτό, ο πρωταγωνιστής-οδηγός βρίσκεται με την σύντροφό του σε ένα κλαμπ και διασκεδάζει μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι. Κάποια στιγμή πιάνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου να οδηγήσει. Τότε, βλέπει τους φίλους και τη σύντροφό του να σβήνουν από μπροστά του. Επιστρέφοντας στο παρόν, αποφασίζει τελικά να αφήσει τα κλειδιά του κάτω.

Το δεύτερο σποτ αφορά τη χρήση του κινητού στη διάρκεια της οδήγησης. Στο δεύτερο σποτ ο οδηγός-πρωταγωνιστής βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του και τα παιδιά του και γυρνάνε από κάποια εκδρομή μέχρι που χτυπα το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Αυτός αποφασίζει να το σηκώσει και σταδιακά βλέπει τη γυναίκα του και το παιδί του να εξαφανίζονται. Γυρνώντας στο παρόν, αποφασίζει εν τέλει να μην απαντήσει στο κινητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ