Έτσι θα είναι το νέο Samsung Galaxy Note 8

Οι πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 8 της Samsung πληθαίνουν, και μία από αυτές αποκαλύπτει και την ημερομηνία επίσημης παρουσίασής του: 23 Αυγούστου.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα κινητή “ναυαρχίδα” της Samsung θα παρουσιαστεί το πλαίσιο της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το Galaxy Note 7, το οποίο όμως τελικά αποσύρθηκε από την αγορά λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων.

Σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S8+, ενώ θα συνοδεύεται και από τη γνωστή γραφίδα S-Pen.

Μια βασική καινοτομία αναμένεται να βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου θα φιλοξενούνται 2 κάμερες με ανάλυση 12 MP η κάθε μία, οι οποίες θα διαθέτουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, καθιστώντας έτσι το Note 8 ως το πρώτο κινητό που θα διαθέτει τη συγκεκριμένη λειτουργία και στις 2 πίσω κάμερες, και όχι μόνο στη μία.

Σε ότι αφορά στη RAM, αυτή θα φτάνει στα 6 GB άσχετα με την έκδοση, ενώ στο εσωτερικό θα συναντήσουμε και πάλι το γνώριμο επεξεργαστή Exynos.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ