Longevity Diet Foods: Tο ελληνικό υπερ-γιαούρτι ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο

Ως καινοτομικό γαλακτοκομικό προϊόν διακρίθηκε το YoguDiet, ένα γιαούρτι της Longevity Diet Foods. Η Longevity Diet Foods αποτελεί μια Startup εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της διατροφής, με το πρώτο της προϊόν, το γιαούρτι YoguDiet 2%, να κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία του στα World Dairy Innovation Awards.

Η ομάδα αποτελείται από την Μάρα Γιογιάκη, CEO, την Άννα Χατζηιωάννου, Γενική Διευθύντρια, και τον Δημήτρη Φρουζή, υπεύθυνο πωλήσεων και marketing, με την εταιρεία να συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τις πιστοποιήσεις των βιοτεχνολογικών προϊόντων.

 

Logevity_Diet_Foods_Xatzioannou-702x336
Η Άννα Χατζηιωάννου, Γενική Διευθύντρια της Longevity Diet Foods

Το YoguDiet 2% είναι ένα ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι το οποίο είναι ενισχυμένο με πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες υψηλής αξίας από το σταφύλι. Με αυτό το τρόπο το γιαούρτι της Longevity Diet Foods ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιταχύνει την αποκατάσταση του οργανισμού μετά την άσκηση και προσφέρει ενέργεια και ευεξία.

Το δεύτερο προϊόν που προσφέρει η εταιρεία είναι το Ω3 Cheese Dip, μια αλειφόμενη φέτα με γιαούρτι και πάστα ελιάς και Ω3 λιπαρά οξέα που συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών ορίων της χοληστερόλης.

Η εταιρεία από την Κύπρο έχει παρουσία ήδη στην Ελλάδα ενώ στόχος για το 2017 είναι να επεκταθεί σε έξι χώρες: Κύπρο, Νορβηγία, Αμερική αρχικά αλλά και στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ