HP Hellas: Νέες καινοτόμες σειρές επαγγελματικών συστημάτων εκτύπωσης

Μια νέα σειρά καινοτόμων επαγγελματικών συστημάτων εκτύπωσης παρουσίασε και στην Ελλάδα η HP, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, κάνοντας “ηχηρή” την παρουσία της και στο χώρο των εκτυπώσεων Α3.

Πρόκειται για το νέο χαρτοφυλάκιo εκτυπωτών πολλαπλών χρήσεων A3 MFP με επαναστατική τεχνολογία. Είναι εξοπλισμένοι με τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που είναι πλέον απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απειλών προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και η νέα ανανεωμένη σειρά προϊόντων gaming OMEN, την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και επίδειξη των συστημάτων Elite x3.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας στον κλάδο των επαγγελματικών εκτυπώσεων το κομμάτι των Α3 εκτυπώσεων καταλαμβάνει πάνω από το 60% των laser εκτυπώσεων, γεγονός που, όπως είπαν, δείχνει τη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς στη διάσταση αυτή. Σε ότι αφορά στο μερίδιο αγοράς στο χώρο της A3 εκτύπωσης που φιλοδοξεί η HP να αποσπάσει στην Ελλάδα, τα στελέχη της εταιρείας δεν ανέφεραν συγκεκριμένο νούμερο, σημείωσαν ωστόσο πως φιλοδοξούν να έχουν πιάσει τους προβλεπόμενους στόχους μέσα σε διάστημα 12 – 18 μηνών.

Πρόσθεσαν επίσης ότι η εταιρεία έχει συγκεκριμένη στρατηγική για το χώρο της 3D εκτύπωσης, και αυτή η στρατηγική κινείται κατά βάση στο χώρο της επαγγελματικής 3D εκτύπωσης, και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από τους επόμενους μήνες.

Επίσης, τα στελέχη της HP τόνισαν και την έμφαση της εταιρείας στην προώθηση των gaming συστημάτων καθώς, όπως σημείωσαν, ο τομέας του gaming ήταν ένας από τους ελάχιστους τομείς στην πληροφορική που σημειώνει συνεχόμενη ανάπτυξη επί σειρά πολλών ετών, κάτι που συμβαίνει και στην Ελλάδα, παρά την πολύχρονη οικονομική κρίση.OMEN X Gaming Laptop“Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση που έχουμε κατακτήσει στην αγορά, όπως αυτή φαίνεται από από τα αποτελέσματα της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε σχετικά ο managing director της HP Hellas, Σπύρος Πετράτος. “Οι κύριοι πυλώνες της επιτυχίας μας ήταν η συνεκτικότητα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας, η ενδυνάμωση της εταιρείας με άξιους συνεργάτες, η συνεχής δημιουργία τεχνολογικών καινοτομιών που αποτελεί μέρος του DNA μας, και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους”.

Από την πλευρά του ο HP CEP Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο, Στρατής Ρουμελιώτης, δήλωσε σχετικά: “Η βελτίωση της ασφάλειας εκτύπωσης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την HP. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε στην αγορά ενσωματώνοντας μία ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας που προστατεύουν τις συσκευές, τα στοιχεία, τα έγγραφα, δημιουργώντας μία πολυεπίπεδη προσέγγιση ασφαλείας για την καταπολέμηση προηγμένων επιθέσεων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ