HORIBA Medical με νέες λύσεις στην αιματολογία στη EuroMedLab 2017

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της HORIBA Medical στην έκθεση EuroMedLab 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-15 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η HORIBA Medical παρέχει πλήρη σειρά αιματολογικών και αναλυτών κλινικής χημείας (συμπεριλαμβανομένων των αντιδραστήρων) για χρήση σε in vitro διαγνωστικά. Αντιπρόσωπος της HORIBA Medical στην ελλάδα είναι η BIOLINE.

Μεταξύ άλλων, στο περίπτερο της HORIBA στην έκθεση παρουσιάστηκαν τα νεότερα συστήματά της HELO Solution και Yumizen H550.

horiba

Το HELO Solution αποτελεί μια νέα λύσης μεγάλης εμβέλειας για την κάλυψη των αναγκών και των χαρακτηριστικών του τμήματος εργαστηρίων μεσαίου μεγέθους. Με βάση τον συνδυασμό καινοτόμων και αποδεδειγμένων τεχνολογιών, είναι ιδανική για εργαστήρια των οποίων η απόδοση κυμαίνεται από 300 έως 20.000 σωλήνες την ημέρα.

Οι αναλυτές Yumizen H2500 / H1500 και SPS (λεκέδες διαφανειών) είναι οι νέοι αναλυτικοί πυρήνες αυτής της λύσης. Τα συνολικά αποτελέσματα (ασθενείς και ποιοτικοί έλεγχοι) που παράγονται από τα όργανα αναλύονται, ελέγχονται και επικυρώνονται από το Yumizen P8000, μια νέα γενιά εξειδικευμένου αιματολογικού σταθμού επικύρωσης (Middleware).

horiba3

Αυτή η λύση επιτρέπει σε εργαστήρια που οργανώνονται σε πολυχώρους να συγκεντρώνουν τη διαχείριση δεδομένων, να βελτιστοποιούν την αυτόματη επικύρωση των αποτελεσμάτων (προσαρμόσιμος μηχανισμός κανόνων), ενώ παράλληλα  να ελέγχουν την παραγωγικότητα χάρη σε δείκτες απόδοσης σε πραγματικό χρόνο (σύνδεση κατάστασης, συντήρηση, TAT, μη αυτόματη επικύρωση, κ.λπ.). Η διαχείριση των αντιδραστηρίων και των αποβλήτων έχει βελτιστοποιηθεί και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λύσης HELO .

Το σύστημα αυτοματισμού σύνδεσης Yumizen T6000, σύστημά συνδεδεμένων αναλυτικών συσκευών και μεταφορέα σωλήνων υψηλής απόδοσης, επιτρέπει τη σύνδεση όλων των αναλυτών. Με βάση πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το σύστημα Yumizen T6000 βελτιστοποιεί τη ροή των σωλήνων, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό ΤΑΤ.

Το νέο Yumizen H550 αποτελεί τη νέα αιματολογική διαγνωστική λύση της εταιρείας για την ενίσχυση του νέου χαρτοφυλάκιου αιματολογικών προϊόντων για μικρομεσαία εργαστήρια. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές εργαστηριακές απαιτήσεις για την παροχή οικονομικά αποδοτικής λύσης βασισμένης στην αιματολογική διάγνωση “state of the art” σε συνδυασμό με φιλική προς το χρήστη λειτουργία.

Το Yumizen H550 αποτελεί έναν συμπαγή αναλυτής αιματολογίας 6 διαστάσεων με σύστημα αυτόματης δειγματοληψίας που στοχεύει στην παροχή πλήρους αυτοματισμού σε διάφορα κλινικά περιβάλλοντα: νοσοκομεία, δορυφορικά εργαστήρια, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, μικρά ανεξάρτητα εργαστήρια, γραφεία ιατρών.

Με την ασφαλή διαχείριση δειγμάτων, το Yumizen H550 είναι σε θέση να παραδώσει αποτελέσματα 40 δειγμάτων σε ράφια αυτόνομα σε μία ώρα. Επιπλέον πλεονεκτήματα: συνεχής φόρτωση, αυτόματη ανάμιξη δείγματος, θετική ταυτοποίηση δειγμάτων και χειροκίνητη λειτουργία για δείγματα STAT με ανοικτούς και κλειστούς σωλήνες (το οποίο θα διαχειριστεί τις ανάγκες έκτακτης ανάγκης ακόμα και στο κλάδο της παιδιατρικής σε ποικιλία δειγμάτων).

horiba4

Με βάση την καινοτόμο τεχνολογία χρήσης 3 αντιδραστηρίων με χαμηλή κατανάλωση, το αιματολογικό σύστημα Yumizen H550 ενσωματώνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά με υψηλή προστιθέμενη αξία για τα εργαστήρια από την άποψη της διαχείρισης δεδομένων ιχνηλασιμότητας: ευέλικτη συνδεσιμότητα με τα ASTM και HL7.

Ως νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων Yumizen H500, το Yumizen H550 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα στα εργαστήρια και να παρέχει μια γρήγορη και ολοκληρωμένη αιματολογική διάγνωση για να βοηθήσει τους κλινικούς για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας των ασθενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ