Data Communication: Η Νάσια Σκούντζου νέα HR Manager

Η Νάσια Σκούντζου ανέλαβε καθήκοντα HR Manager της Data Communication. Η εταιρία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιριών πληροφορικής ήδη από το 1987, με αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενώ, παράλληλα, κατέχει ηγετική θέση και στα λογιστικά γραφεία.

Σε αυτό το σημαντικό ορόσημο των 30 χρόνων της εταιρίας, η Νάσια Σκούντζου έρχεται να ενδυναμώσει την ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας. Στόχοι της, ο σχεδιασμός πολιτικών και στρατηγικών που θα συνδράμουν στην ανάπτυξη της εταιρίας, η συνεχής εκπαίδευση και αξιολόγηση των στελεχών της Data Communication και η ενίσχυση κουλτούρας καθοδήγησης στον οργανισμό. Η Νάσια Σκούντζου προέρχεται από το συμβουλευτικό κλάδο διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των HR Services. Έχοντας θέσεις ευθύνης στις εταιρίες ICAP Group και Adecco HR έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα εκπαίδευσης, coaching, επιλογής στελεχών και ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Κατέχει επίσης τη διεθνή πιστοποίηση HR – SHRM Certified Professional.

H Ζωή Δουζένη, αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που ένα στέλεχος με την εμπειρία και την ευρύτητα της Νάσιας αναλαμβάνει ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της εταιρίας μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Σε μια εταιρία, όπως η Data Communication, που επιλέγει να κοιτά πάντα μπροστά και να φροντίζει τους ανθρώπους της, οι πολλαπλές δεξιότητες της Νάσιας ενισχύουν και συμπληρώνουν περαιτέρω τη δυναμική μας ομάδα”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Data Communication διπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό της κατά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, από το 2012 έως σήμερα, αγγίζοντας πλέον τους 130 εργαζομένους, επιβεβαιώνοντας έτσι την αναπτυξιακή της πορεία. Παράλληλα, συγκαταλέγεται μεταξύ των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, με πολλαπλές διακρίσεις στο διαγωνισμό Best Workplaces.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ