JTI Ελλάδας: Ευρωπαϊκή διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον

Στη λίστα των 25 επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2017 στην Ευρώπη συγκαταλέγεται η JTI Ελλάδας μετά και την πρόσφατη βράβευσή της για την Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας του Great Place to Work, από το σύνολο των 2.340 εταιρειών και 1,5 εκατομμυρίου εργαζομένων που συμμετείχαν, βραβεύθηκαν οι 25 κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις που εστιάζουν στη δημιουργία και τη διατήρηση μιας σταθερής και εξαιρετικά αξιόπιστης εταιρικής κουλτούρας.

Το Great Place to Work© αξιολογεί τις απαντήσεις των εργαζομένων ως μέρος της έρευνας Trust Index© και καθορίζει τον κατάλογο των 100 καλύτερων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, σταθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις αντιλήψεις των εργαζομένων σχετικά με τα επίπεδα εμπιστοσύνης, υπερηφάνειας και συντροφικότητας στους χώρους εργασίας τους. Επιπλέον, μέσω του ερωτηματολογίου Cultural Audit, προσμετράται και η άποψη της διοίκησης, παρέχοντας πληροφορίες για τις πολιτικές, τα προγράμματα και τις πρακτικές της εταιρείας.

Με αφορμή την τιμητική αυτή διάκριση της JTI Hellas, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα, Edoardo Voletti, δήλωσε σχετικά: “Μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η σημαντική αυτή διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον της JΤΙ Ελλάδας. Είναι η δεύτερη αναγνώριση για το περιβάλλον εργασίας μας φέτος, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τα εθνικά σύνορα της χώρας. Το βραβείο αυτό υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας και μια καλλιεργούμενη κουλτούρα επαγγελματικής αριστείας, και οι δύο βασικοί συντελεστές της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ