Η LeanIT Ltd νέος Διανομέας του HPE SW σε Ελλάδα και Κύπρο

Την 1η Ιουνίου 2017 η Hewlett Packard Enterprise απόσχισε και αυτονόμησε το τμήμα λογισμικού της (HPE SW), ως νέα εταιρεία, η οποία στη συνέχεια, την 1η Σεπτεμβρίου 2017, θα συγχωνευτεί με την Micro Focus (MF).

Η εταιρεία που θα προκύψει με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης θα είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, με CEO τον νυν επικεφαλής του HPE SW και θα έχει συνολικά περίπου 20.000 υπαλλήλους και 50.000 πελάτες παγκοσμίως.

H νέα ΗΡΕ SW/MF δεν έχει τοπικά γραφεία σε ορισμένες χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος, και θα καλύψει τις χώρες αυτές μέσω τοπικών Value Added Distributors (VADs) από την 1η Ιουνίου 2017 και εφεξής.

Στο πλαίσιο αυτό θα ξεκινήσει η λειτουργία της LeanIT Ltd, ως VAD για την Ελλάδα και την Κύπρο, σε όλο το προϊοντικό portfolio του HPE SW και των σχετικών υπηρεσιών.

Η LeanIT αποτελεί μια νέα, ανεξάρτητη επιχειρηματική κίνηση, η οποία στελεχώνεται από δυναμικό με εργασιακή εμπειρία στην HPE και της οποίας ηγείται ο Δρ. Δημήτριος Παπαντωνίου, συνιδρυτής και πρόεδρος ΔΣ της Performance Technologies ΑΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ