To Deree παρουσιάζει τα μεταπτυχιακά του προγράμματα

H προσθήκη ενός νέου και πλέον σύγχρονου θέματος, του Data Science, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του DereeThe American College of Greece. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και το Deree θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις για όλα τα προγράμματα, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά για τις απαιτήσεις των προγραμμάτων, τις δυνατότητες υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης, τις επαγγελματικές προοπτικές, καθώς και να συνομιλήσει με φοιτητές και αποφοίτους του κάθε προγράμματος.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ακαδημαϊκή έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας, σε τέσσερις σύγχρονους τομείς: Επικοινωνία, Ψυχολογία, Εκπαίδευση (TESOL), και πλέον  Data Science.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το κάθε πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημέρες:

  • Πρόγραμμα TESOL: Δευτέρα,12 Ιουνίου, 12:00-14:00
  • Προγράμματα Ψυχολογίας: Τετάρτη, 14 Ιουνίου, 18:00-20:00
  • Πρόγραμμα Data Science: Δευτέρα,19 Ιουνίου, 18:00-20:00
  • Προγράμματα Επικοινωνίας: Τετάρτη,21 Ιουνίου, 18:00-20:00

Λίγα λόγια για το κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα

MS in Data Science: Το μεταπτυχιακό σε Data Science είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο πρόγραμμα που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο και προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data. Στη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια και τις δεξιότητες να σταδιοδρομήσουν ως επαγγελματίες στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT), μέσα από έναν θεωρητικό και πρακτικό συνδυασμό εφαρμοσμένων μαθηματικών, επιστήμης υπολογιστών, στατιστικής και business information. Οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων και αποκτούν εξοικείωση και πείρα με διαφορετικούς τύπους δεδομένων, όπως δεδομένα συναλλαγών, δεδομένα κειμένων και εικόνες, ώστε να είναι σε θέση να μετατρέπουν τα δεδομένα (data) σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του Deree συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα και αποκτούν πολύτιμη εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης και της συνεργασίας με πλήθος ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργασθούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της εκπαίδευσης.

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages): Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας της αγγλικής και προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL του Trinity College. Απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία.

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει ευέλικτους και ενημερωμένους επαγγελματίες στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

Οι εκδηλώσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν τους καθηγητές και υπεύθυνους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, να πληροφορηθούν για τις υποτροφίες, το πρόγραμμα σπουδών, αλλά και για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει η φοίτηση στο Deree.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, μπορούν να επικοινωνήσουν στο  210 600 2208 ή  graduate@acg.edu.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ