Τρεις οι υποψήφιοι “μνηστήρες” για τον ΔΟΛ

Τρεις φαίνεται να είναι οι υποψήφιοι “μνηστήρες” για τον ΔΟΛ, όπως μαθαίνει ο Joker. Δύο γνωστοί και ένας… άγνωστος (ακόμα). Πρόκειται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη, οι οποίοι μετά το ναυάγιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους προς πώληση εκδοτικούς ομίλους. Ο τρίτος υποψήφιος φέρεται να είναι κάποια εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων, τα στοιχεία της οποίας ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πληροφορίες του Joker αναφέρουν ότι προέκυψε “πρόβλημα” της τελευταίας στιγμής καθώς η εγγυητική επιστολή της πλευράς Σαββίδη φέρεται να προέρχεται από Κυπριακή τράπεζα, τη στιγμή που η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού αναφέρει ότι οι εγγυητικές επιστολές πρέπει να προέρχονται από τραπεζικά ιδρύματα χωρώ μελών του ΟΟΣΑ, και η Κύπρος δεν είναι τέτοια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το λόγο αυτό η πλευρά Σαββίδη ζήτησε μια παράταση 1-2 ημερών στη διαδικασία, κάτι όμως που δε φαίνεται να κάνει δεκτό ο ειδικός εκκαθαριστής, ο οποίος αναμένεται αύριο το μεσημέρι να αποσφραγίσει τους φακέλους των προσφορών, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ