Παραιτείται ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Τραμπ

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε ο Μάικ Ντάμπκι, ύστερα από τρεις μήνες στη θέση αυτή στον Λευκό Οίκο, όπως σήμερα η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κελιάν Κόνγουεϊ.

Ησύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέλιαν Κόνγουεϊ σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ανάφερε ότι ο Μ. Ντάμπκι, “Εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον Λευκό Οίκο και κατέστησε σαφές ότι θα έμενε έως το τέλος του ταξιδιού του προέδρου στο εξωτερικό“, αναφερόμενη στο πρώτο υπερπόντιο ταξίδι του Τραμπ στη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη που ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Ο Ντάμπκι, παραιτήθηκε στις 18 Μαΐου, αν και δεν έχει ορίσει ποια θα είναι η τελευταία ημέρα του, φεύγει με θετικό κλίμα, σύμφωνα το Axios News.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της διοίκησης και πρόσωπα που πρόσκεινται στον Τραμπ, ο πρόεδρος σχεδιάζει να φέρει νέους συμβούλους στον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας στο προσωπικό του έμπειρους επαγγελματίες της πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου του πρώην διευθυντή της εκστρατείας του Τραμπ.

Επίσης, αναμένονται αλλαγές στο γραφείο επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το Axios, οι οποίες θα περιλαμβάνουν λιγότερες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ. Επίσης ο Τραμπ θα δέχεται περισσότερες ερωτήσεις απευθείας από τα μμε, σύμφωνα με το Axios.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ