Χρυσό Βραβείο για την OLYMPIAN GREEN στο διεθνή διαγωνισμό Ελαιόλαδου της Νέας Υόρκης

Το χρυσό βραβείο απέσπασε η OLYMPIAN GREEN στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου της Νέας Υόρκης. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ελαιόλαδο “OLY OIL TRADITIONAL” κατέκτησε το χρυσό μετάλιο ανάμεσα σε 910 συμμετέχοντες, από 27 χώρες. Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο, διακρίθηκε για την χαμηλή του οξύτητα, την ανώτερη ποιότητα, την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, την φρουτώδη γεύση και το έντονο χρώμα.

Ο Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε: “Eίναι μεγάλη μας τιμή και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το βραβείο αυτό, το οποίο αναμένουμε ότι θα ενισχύσει σημαντικά τη διεθνή μας αναγνωρισιμότητα“.

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ. Εχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης. Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ