MetLife: Αύξηση 20,6% των νέων πωλήσεων στο α΄τρίμηνο του 2017

Με αύξηση άνω του 10% του συνολικού κύκλου εργασιών, σε σύγκριση με το α΄τρίμηνο του 2016 και αύξηση 20,6% σε επίπεδο νέων πωλήσεων ξεκινά την πορεία της η MetLife στο α΄τρίμηνο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η MetLife συνεχίζει δυναμικά τη θετική πορεία της 4ετίας 2012-2016, με αύξηση των πωλήσεων της τάξης του 54%, παρά το γεγονός ότι η  ασφαλιστική αγορά δοκιμάζεται καθημερινά στις σημερινές συνθήκες οικονομικής αβεβαιότητας και αστάθειας.

Βελτίωση καταγράφεται κυρίως στις παροχές Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας, αλλά και στην κατεύθυνση των προγραμμάτων Ομαδικών Ασφαλειών, τα οποία παρουσιάζουν αύξηση 39%, καταδεικνύοντας την έντονη ανάγκη των εργαζόμενων  για αναζήτηση νέων, συμπληρωματικών ή εναλλακτικών, μορφών κάλυψης εκτός του κρατικού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης.

Ο επικεφαλής Face2Face Distribution της MetLife, Γιώργος Ζερβουδάκης, δήλωσε σχετικά: “Η κρίση διαμορφώνει μία νέα ασφαλιστική πραγματικότητα. Γεννά Ευκαιρίες. Και στο Agency της MetLife βρισκόμαστε στο σωστό μέρος, έχουμε τα σωστά εργαλεία, είμαστε έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί και τις αξιοποιούμε. Στο ίδιο μοτίβο λοιπόν σας καλώ να συνεχίσουμε. Με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος, και αγάπη για την ασφαλιστική ιδέα!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ