Κωτσόβολος: Διαγωνισμός με δώρα εισιτήρια για τους “Πειρατές της Καραϊβικής”

Σε ρυθμούς “Πειρατών Καραϊβικής” θα κινούνται για 10 ημέρες τα καταστήματα Κωτσόβολος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλες οι οθόνες των καταστημάτων θα προβάλουν το trailer της νέας ταινίας της Disney: “Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ” και θα προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τη δυνατότητα να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας.

Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς στην Αττική και 20 τυχερούς στη Θεσσαλονίκη να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα κατάστημα της Κωτσόβολος σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσετε το trailer της ταινίας στις τηλεοράσεις του καταστήματος. Μόλις εμφανιστεί το QR Code, πρέπει να το σκανάρετε με το smartphone σας, και να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Τόσο απλά και γρήγορα μπορείς να κάνεις μία διπλή πρόκληση δική σου. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν με sms στις 19 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ