Η Δανική Systematic A/S ανοίγει κέντρο ανάπτυξης στο Βουκουρέστι

Η Systematic A/S, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία κατασκευής λογισμικού στη Δανία, άνοιξε ένα κέντρο ανάπτυξης στο Βουκουρέστι, το οποίο, σύμφωνα με το Romania Insider, θα παράγει λογισμικό επικοινωνίας για το ΝΑΤΟ.

Σκοπός της εταιρείας είναι η αύξηση της ομάδας της σε 100 προγραμματιστές μέσα σε διάστημα ενός έτους. Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Systematic έχει γραφεία σε πολλές χώρες του κόσμου, το κέντρο ανάπτυξης στο Βουκουρέστι, είναι το πρώτο εκτός Δανίας.

Η Systematic A/S εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στη γειτονική Ρουμανία νωρίτερα μέσα στο 2017. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία απασχολεί 40 υπαλλήλους στο Βουκουρέστι, οι οποίο εργάζονται σε 4 διαφορετικά έργα. Τα τρία αφορούν τη μονάδα άμυνας της εταιρείας και το τέταρτο εστιάζει στο σχολικό σύστημα της Δανίας.

Η Systematic ιδρύθηκε το 1986 και απασχολεί περίπου 800 εργαζομένους. Εκτός από τη Δανία που είναι η έδρα της, έχει γραφεία στην Αυστραλία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη, τη Σουηδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ