Η θαλασσινή αύρα έρχεται στο νέο μενού του Varoulko Seaside

Με νέο μενού υποδέχεται τους επισκέπτες του το Varoulko Seaside στο Μικρολίμανο. Η ομάδα του γνωστού εστιατορίου έχει ως επικεφαλής τον Λευτέρη Λαζάρου, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στην ομάδα και ο Γιάννης Παρίκος.

Lazarou & Parikos @ Varoulko

Το Varoulko Seaside είναι ανοιχτό από το μεσημέρι, οπότε και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία οκτώ μεζέδων, συνοδεύοντας το γεύμα τους με επιλογές από την ενημερωμένη λίστα με ελληνικά αποστάγματα. Οι προτάσεις σε ψάρια και θαλασσινά ποικίλλουν τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.

varoulko new dish tartar shrimp

Ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν στο νέο μενού είναι το ταρτάρ γαρίδας με ζελέ καρότου και κονσομέ ginger – lemongrass, το ψητό καλαμάρι με κρέμα ταραμά, ψητό μαρούλι και ζελεδάκια ούζου, το φιλέτο χριστόψαρου με τριλογία τοπιναμπούρ χωρίς ωστόσο να λείπουν τα εμβληματικά πιάτα του Λευτέρη Λαζάρου. Οι sommeliers του Varoulko Seaside είναι πάντα εκεί ώστε να προτείνουν το κατάλληλο κρασί, με την ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου να δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα με ξεχωριστές επιλογές από διεθνείς ετικέτες.

Ένα γεύμα ή δείπνο στο Varoulko Seaside κλείνει μέσα από επιδόρπια όπως ο μπακλαβάς με κρέμα πορτοκάλι, μους από φιστίκια Αιγίνης και καραμελωμένα φύλλα, αλλά και χειροποίητα σορμπέ και παγωτά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ