Η Cookpad “μαγειρεύει” πλέον και στην Ελλάδα

Οι “Συνταγές της παρέας” η μεγαλύτερη ιστοσελίδα μαγειρικής στην Ελλάδα γίνεται μέλος της διεθνούς πλατφόρμας ανταλλαγής συνταγών, της Cookpad. H Cookpad ιδρύθηκε το 1997 στην Ιαπωνία και άρχισε να επεκτείνεται από το 2014 έχοντας φτάσει σήμερα να δραστηριοποιείται σε 60 χώρες, να είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες και να μετράει πάνω από 90 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα, γεγονός που την καθιστά την μεγαλύτερη διαδικτυακή μαγειρική κοινότητα στον κόσμο.

Η πλατφόρμα της Cookpad αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο προσθήκης και αναζήτησης συνταγών με βασικό της στόχο να αποδείξει ότι η καθημερινή μαγειρική αποτελεί έναν δημιουργικό τρόπο διασκέδασης που φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Οι “Συνταγές της παρέας” ιδρύθηκαν το 2004 και μέσα στα 13 χρόνια λειτουργίας τους κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού συγκεντρώνοντας περισσότερες από 20.000 συνταγές και 150.000 – 300.000 επισκέπτες καθημερινά.

Με συνταγές που “ανεβαίνουν” από τους χρήστες, οι “Συνταγές της παρέας” ένωσαν ανθρώπους που ήθελαν να μοιραστούν τις μαγειρικές τους γνώσεις, να τις εμπλουτίσουν και να ανακαλύψουν νέες ιδέες. O Tomoya Yasuda, Γενικός Διευθυντής της Cookpad International LTD δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τις Συνταγές της Παρέας, την δημιουργό τους Στέλλα Τσάλα και την ομάδα της στην μεγάλη οικογένεια της Cookpad. Στόχος μας είναι να κάνουμε το καθημερινό μαγείρεμα μία διασκεδαστική δραστηριότητα και ανυπομονούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο με νέο μας πολύτιμο σύμμαχο την ελληνική μαγειρική κοινότητα με τις δημιουργικές και εμπνευσμένες συνταγές της. Το επόμενο κεφάλαιο μόλις ξεκίνησε! Ας κάνουμε, όλοι μαζί, την μαγειρική διασκέδαση!

Η Στέλλα Τσάλα, δημιουργός της ιστοσελίδας www.sintagespareas.gr εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επικείμενη συνεργασία και την προσδοκία της για την εξέλιξη του “παιδιού” της, όπως το χαρακτηρίζει, με την προσφορά ακόμη υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών, έχοντας πλέον στη διάθεση της την πολύτιμη εμπειρία αλλά και τα εξελιγμένα εργαλεία της Cookpad. Τους επόμενους μήνες οι τεχνικές ομάδες των Συνταγών της παρέας και της Cookpad θα συνεργαστούν ώστε να προσφέρουν στους χρήστες τους μια ενοποιημένη ιστοσελίδα με το όνομα Cookpad.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ