Η Σουηδική Sobi εγκαινιάζει το γραφείο της στην Αθήνα

Παρά το γεγονός ότι πολλές εταιρείες κλείνουν τα γραφεία τους στην Ελλάδα, λόγω η Σουηδική Swedish Orphan Biovitrum AB (Sobi) αποφάσισε να πάει κόντρα σε αυτή την τάση, εγκανιάζοντας σήμερα τα γραφεία της στην Αθήνα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στην Αίγλη Ζαπείου. Η Sobi είναι μια διεθνής εταιρεία, με έδρα τη Σουηδία που εξειδικεύεται στις σπάνιες ασθένειες.

Στην εκδήλωση θα παραστούν οι Πασχάλης Αποστολίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, ο Δημήτρης Βερύκιος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αιμοφίλων η Hege Hellström, Πρόεδρος της Sobi για την περιοχή EMENAR, o Sergio Lai, Γενικός Διευθυντής της Sobi για την Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και ο Nicola Zancan, Διευθυντής Αγοραστικής Ανάπτυξης της Sobi σε Ελλάδα, κύπρο και Μάλτα.

H Hege Hellström δήλωσε σχετικά: “Η αποστολή της Sobi είναι να αναπτύσσει και να παρέχει καινοτόμες θεραπείες και υπηρεσίες για τη βελτίωση των ζωών των ασθενών όπου κι αν βρίσκονται. Το άνοιγμα των γραφείων στην Ελλάδα υποστηρίζει τις προσπάθειές μας για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες για θεραπείες ασθενών με σπάνιες ασθένειες σε όλη την Ευρώπη“.

Το γραφείο μας στην Αθήνα, θα επιτρέψει την επέκταση της πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες, ενώ στοχεύουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα και βιώσιμη πρόσβαση σε θεραπείες για ανθρώπους με σπάνιες παθήσεις στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές” προσθέτει ο Sergio Lai, Γενικός Διευθυντής της Sobi για την Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ