Το Survivor “ανακατεύει” τον Alpha και όχι μόνο!

Αναμφισβήτητα το Survivor αποτελεί το τηλεοπτικό “φαινόμενο” που σαρώνει αυτή τη στιγμή, σε σημείο που έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” στα υπόλοιπα κανάλια. Μάλιστα το τελευταίο ρεκόρ τηλεθέασης του γνωστού ριάλιτι δείχνει ότι “παίζει” μόνο τους χωρίς αντίπαλο.

Ένας από αυτούς τους αντιπάλους που έχουν πονοκεφαλιάσει λόγω του Survivor είναι και ο ALPHA, ο οποίος μπορεί να μην καταφέρνει να κοντράρει το Survivor, αλλά τουλάχιστον τα πάει καλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Survivor_Xraniotis_001_980x620

Παρόλο που ακόμη τα ακριβή στοιχεία δεν είναι γνωστά, φαίνεται ωστόσο να υπερέχει κάποια δεκαδικά ψηφία στο σύνολο του κοινού σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ “κάνει θραύση” στα νεανικά κοινά, αφού προηγείται με διπλάσια ποσοστά στη ζώνη του.

Ωστόσο ένα δελτίο δεν είναι αρκετό για να κοντράρει το Survivor κι έτσι διάφορα άλλα προβλήματα αρχίζουν κι έρχονται στο προσκήνιο. Απ’ότι λέγεται, το κανάλι στη διάρκεια της φετινής σεζόν φέρεται να είναι διχασμένο, ενώ και η απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά να αναβαθμίσει τον διευθυντή ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο, δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ωστόσο, με τον τρόπο αυτό ο Κοντομηνάς φαίνεται να προσπαθεί να περιορίσει τις διχόνοιες και να κάνει τους ανθρώπους του σταθμού να εστιάσουν στο πρόβλημα και να αφήσουν τα προσωπικά τους στην άκρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ