Παράταση προσφοράς Viva Wallet POS με 20% φθηνότερη χρέωση έως 31/5

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί υποχρεωτικής τοποθέτησης τερματικού έως τέλος Ιουνίου, σε 15 επαγγελματικούς κλάδους, η Viva παρατείνει την τρέχουσα προσφορά της δίνοντας, σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, τη δυνατότητα να χρεώνουν κάρτες 20% φθηνότερα από όλες τις τράπεζες. Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Μαΐου.

Το Viva Wallet POS αποτελεί επίσης τη μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που αποδίδει στους επαγγελματίες τις εισπράξεις τους άμεσα, την στιγμή της χρέωσης, ακόμη και αν είναι σαββατοκύριακο ή αργία, ενώ με την Viva Wallet business Card που συνδέεται αυτόματα με τον επαγγελματικό Viva λογαριασμό τους, μπορούν να κάνουν άμεση χρήση των χρημάτων τους για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα.

Τέλος, το Viva Wallet, συνεχίζει και δίνει σε όλους τους εμπόρους την επιλογή να χρεώνουν κάρτες με προμήθεια 0% για συγκεκριμένο όγκο συναλλαγών. Παράλληλα, η απόκτηση ενός τερματικού έχει γίνει μία εύκολη και σύντομη διαδικασία αφού κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει ή να ενοικιάσει το Viva Wallet POS της επιλογής του, πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα Cyta, Media Markt, Public και Wind σε όλη την Ελλάδα, παραγγέλνοντας online στο vivawallet.com ή με ένα τηλεφώνημα στο 13855.

Η ενεργοποίηση της συσκευής είναι απλή και μπορεί να γίνει από τον πελάτη ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης σε λίγα μόλις λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ