United Airlines: Βίαιη απομάκρυνση επιβάτη λόγω υπεράριθμης πτήσης

Υπεράριθμη πτήση της United Airlines “ανάγκασε” τους υπεύθυνους της εταιρείας να δώσουν λύση με έναν ιδιαίτερα βίαιο τρόπο.

Υπάλληλοι της ασφάλειας έσερναν μέσα στο αεροπλάνο έναν επιβάτη προκειμένου να τον βγάλουν έξω,  υπό τα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών της πτήσης. Το πρωτόγνωρο συμβάν εκτυλίχθηκε στο Αεροδρόμιο του Σικάγο.

Βίντεο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από επιβάτη του αεροσκάφους, δείχνει έναν άνδρα, Ασιατικής καταγωγής, να ουρλιάζει, καθώς αστυνομικοί της ασφάλειας τον σέρνουν προς τα έξω.

Το βίντεο έχει γίνει viral στα social media, όπου έχει ξεσπάσει έντονη οργή  για τη συμπεριφορά αυτή, ενώ το hashtag #unitedairlinesmottos είναι πρώτο στη λίστα των πιο δημοφιλών θεμάτων σήμερα. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα που η αεροπορική εταιρεία United Airlines γίνεται θέμα για τη μεταχείριση απέναντι στους επιβάτες της.  

Το πιο εντυπωσιακό από όλα, βέβαια, είναι ότι ο CEO της αεροπορικής εταιρείας, Oscar Munoz, σε επιστολή του, δεν ζητά συγγνώμη για το συμβάν και αναφέρει ότι ο επιβάτης αψήφησε  τις οδηγίες των υπαλλήλων της ασφάλειας.

Η υπόθεση ερευνάται, ενώ ένας από τους αστυνομικούς, που ενεπλάκησαν  στο συμβάν, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ