Διάκριση για το Pocketbiz και τη MARS Hellas στα Sales Excellence Awards

Στην κατηγορία Digital Transformation των πωλήσεων των Sales Excellence Awards 2017 διακρίθηκε η SiEBEN και η MARS Hellas. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η βράβευση που απέσπασαν οι δύο εταιρείες αφορά έργο Pocketbiz και συγκεκριμένα την υλοποίηση B2B πλατφόρμας πωλήσεων. Επιλέγοντας το Pocketbiz, η Mars Hellas κατάφερε να αναδιοργανώσει αποτελεσματικά το δίκτυο πωλήσεων της και εξασφάλισε την αποδοτικότερη διαχείριση του πελατολογίου της, μειώνοντας ταυτόχρονα τους χρόνους τιμολόγησης των παραγγελιών και ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα των εργαζομένων της.

viber image

Τα στελέχη πωλήσεων της MARS Hellas έχουν πλέον τη δυνατότητα να οργανώνουν αποτελεσματικότερα τις καθημερινές τους εργασίες, έχοντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως: πρόγραμμα επισκέψεων σε πελάτες, ιστορικό πωλήσεων, συμφωνίες με πελάτες, στόχους πωλήσεων, προϊοντικές πληροφορίες. 

Η MARS Hellas, αξιοποίησε την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της SiEBEN και σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα του Pocketbiz, απέκτησε σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο για την ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά. 

Ο  Γιώργος Μάρας, Business Partnership Management Analyst MS EU – Multi Sales BP Team, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της MARS και ο  Στάθης Βρυνιώτης, Business Software Director εκ μέρους της SiEBEN.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ