Κι επίσημα στην Ελλάδα τα Huawei P10 & P10 Plus

Κι επίσημα πλέον βρίσκονται στην Ελλάδα τα δύο πολυαναμενόμενα smartphones Huawei P10 & Huawei P10 Plus, η παρουσίαση των οποίων έγινε χτες, Δευτέρα 3 Απριλίου, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στoν χώρο τέχνης “Αμαλίας 36”, στο κέντρο της Αθήνας. Τα δύο νέα μοντέλα  της Huawei συνεχίζουν και εξελίσσουν την συνεργασία της εταιρείας για την από κοινού κατασκευή συσκευών smartphones  με τη γνωστή εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Leica.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας σειράς Huawei P10, στήθηκε μια έκθεση φωτογραφίας, με υλικό αποκλειστικά τραβηγμένο μέσα από τις κάμερες Leica των συσκευών. Οι δύο διακεκριμένοι φωτογράφοι Γιώργος Καλογερόπουλος και Γιώργος Τατάκης, παρουσίασαν και μίλησαν για τα έργα τους που αποτελούνταν από έγχρωμα και ασπρόμαυρα πορτρέτα, ατμοσφαιρικές φωτογραφίες τοπίων και επιλεγμένες selfies. Την τελετή της παρουσίασης άνοιξαν οι παρουσιαστές Δημήτρης Ουγγαρέζος και Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, της επιχειρηματικής κοινότητας και των Μέσων Ενημέρωσης και είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα της Huawei, καθώς και να απολαύσουν την έκθεση φωτογραφίας υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών της DJ Μάγκυς Χαραλαμπίδου και τη συνοδεία της Βάγιας Καλαντζή  που προσέφερε μια “jazz” νότα με το σαξόφωνό της.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο των δύο μοντέλων είναι ότι συνδυάζουν δύο φωτογραφικές μηχανές Leica, μία Leica στο μπροστινό μέρος και τη Leica Dual στην οπίσθια πλευρά της συσκευής.

Επιπλέον, διαθέτουν υψηλό φωτισμό, και τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου. Η μπροστινή τους κάμερα έρχεται με ανάλυση 8 MP, ενώ η πίσω κάμερα αποτελείται από έναν μονοχρωματικό φακό 20 MP  και έναν έγχρωμο 12 MP.

Για τη δημιουργία των νέων μοντέλων, η Huawei συνεργάστηκε με το Pantone Color Institute, εμπλουτίζοντας έτσι το χρωματολόγιο των συσκευών.  Κάθε συσκευή P10 & P10 Plus είναι κατασκευασμένη από 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού. Τα νέα smartphones κυκλοφορούν και με φινίρισμα ‘High Gloss” ή με “Sandblast”, προσφέροντας παραπάνω επιλογές στους χρήστες.

Ο Tony Bao (Jianlin), Executive Director of Huawei Greece, στο πλαίσιο της ομιλίας του, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Μέσα σε ένα χρόνο η Huawei κατάφερε να τριπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της και είναι πλέον σταθερά δεύτερη μειώνοντας διαρκώς την διαφορά από τον πρώτο. Ευχαριστούμε τους Έλληνες καταναλωτές για την προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα μας”.

Πηγή: AllConnected.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ