Κατάστημα στην Κομοτηνή για τη JYSK

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα. Πρόκειται για το κατάστημα της Κομοτηνής. Η εταιρεία από τη Δανία, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση ενός πενταετούς πλάνου που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Κομοτηνή αποτελεί την πρώτη πόλη της Θράκης στην οποία θα έχει παρουσία η JYSK, αλυσίδα καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου.

Το κατάστημα της Κομοτηνής θα ξεπερνά τα 1.000 τ.μ. και θα έχει οκτώ υπαλλήλους και διευθυντής είναι ο Αλέξανδρος Μπαχαρίδης. Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα. Το κατάστημα στεγάζεται στο εμπορικό πάρκο KOSMOPOLIS τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν παρουσία του Γιώργου Τσιρώνη, περιφερειακού διευθυντή της εταιρείας.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα τρία καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) ενώ το 2016 άνοιξε το κατάστημα στις Αχαρνές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ