ΖΑΓΟΡΙ: Διακρίνεται ως “Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα”

Τον τίτλο “Corporate Superbrand 2016” έλαβε το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, ως το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του, στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.

Ειδικότερα, το ΖΑΓΟΡΙ βραβεύτηκε από το θεσμό των SUPERBRANDS GREECE 2016 πιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητά του στην ελληνική αγορά, τη συνέπεια και την ευθύνη του προς τους καταναλωτές.

Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρίας, Νίκος Χήτος από το μέλος της κριτικής επιτροπής των Superbrands, Γιάννη Αναστασόπουλο, σύμβουλο διοίκησης της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Τα Superbrands στην Ελλάδα διενεργούνται από το 2005 και βραβεύουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Για την τελική ανάδειξη του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ ως “Corporate Superbrand 2016”, διενεργήθηκε διαγωνισμός αξιολόγησης και ψηφοφορία.

Η διαδικασία αξιολόγησης έγινε από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και το ίδιο το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ψήφισε μέσω της εταιρίας έρευνας αγοράς Marc.

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ